Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 'istifa' iddialarına yanıt verdi

AK Parti'den istifa ettiği öne sürülen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, "AK Parti Genel Merkezi ile görüşmemin akabinde hiçbir platformda açıklamam bulunmadığını ve herhangi bir kişi ile bu sürece ilişkin bir görüşme gerçekleştirmediğimi ifade etmek isterim." dedi.

GÜNDEM 25.01.2021, 01:37 25.01.2021, 14:37
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 'istifa' iddialarına yanıt verdi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, son dönemde sosyal medya hesaplarında ve bazı haber sitelerinde çıkan haberler ile ilgili açıklama yaptı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, gerçekleştirdiği yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Partim ve benim dışımda gerçekleştirilen açıklamalara itibar edilmemesini önemle istirham ediyorum. Gençliğimin ilk dönemlerinden bu yana davanın bir neferi olarak her kademede gönülden sunduğum hizmetler, hiçbir beklentim olmamasına karşın beni bu kutlu davanın Nevşehir’de hizmetkarı olarak görevlendirdi. Önce Allah'ın inayeti ve ardından da liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın uygun görmesi ile bu kente hizmet etme şansına kavuştum. Hizmet etme şansına sahip olduğum geçmiş 21 aylık süre zarfı içerisinde, tüm ekip arkadaşlarım ile birlikte gece-gündüz çalıştık. Geçmiş 20 yıllık süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız yalnızca ülkemizde değil, dünyada da her türlü zorluk ve engele karşın haksızlığa, hukuksuzluğa karşı gelmiş her zaman dik duruşunu korumuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın söz konusu felsefesi doğrultusunda aksiyon alan partimiz hiçbir zaman hırsızlığı ve yolsuzluğu örten bir tavır takınmamış, tam aksine, hiç kimsenin gözünün yaşına dahi bakmadan gereğinin gerçekleşmesini sağlamıştır. Kentimizde AK Parti İl Başkanlığı kongre süreci içindeyiz. Bunu görüşmek için gitmiş olduğum AK Parti Genel Merkezi’nde adıma devam eden idari ve adli süreç ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunulmamıştır. Bazı medya organlarında öne sürüldüğü gibi AK Parti Genel Merkezi ile görüşmemin akabinde hiçbir platformda açıklamam bulunmadığını ve herhangi bir kişi ile bu sürece ilişkin bir görüşme gerçekleştirmediğimi ifade etmek isterim. Partim ve benim dışımda gerçekleştirilen açıklamaları dikkate almamanızı önemle istirham ediyorum."

Yorumlar (0)