MSB günü 2 teröristle açtı

İçişleri Bakanlığı ve Millî Savunma Bakanlığı, bölücü terör örgütü PKK ile mücadelede peş peşe kaydedilen sayıları açıklıyor. Bugün güne MSB ile başlıyoruz.

GÜNDEM 08.07.2020, 09:31
MSB günü 2 teröristle açtı

Kahraman Türk güvenlik güçlerinin terörle mücadele aralıksız sürüyor. İçişleri Bakanlığı ve Millî Savunma Bakanlığından peş peşe etkisiz hâle getirilen terörist sayıları, ele geçirilen silah ve mühimmatlar, bölücü terör örgütünün gelir elde ettiği uyuşturucu ticaretine vurulan darbelerle ilgili bilgiler geliyor.

Bugün ise ilk haber Millî Savunma Bakanlığından geldi. Zap bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensubu 2 terörist etkisiz duruma getirildi.

Millî Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensubu 2 teröristin etkisiz hâle getirildiği bilgisi paylaşıldı.

Millî Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan bilgilendirme paylaşımda operasyonların kararlılıkla sürdürüldüğünün altı çizilerek, Irak kuzeyindeki Zap bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensubu 2 teröristin tespit edildiği ve ikisinin de icra edilen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Millî Savunma Bakanlığı Twitter paylaşımında operasyonların son terörist etkisiz duruma getirilinceye kadar süreceği vurgulandı.

Yorumlar (0)