MSB: 2 asker şehit düştü

Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül şehit düştü. Bugün öğle saatlerinde yapılan açıklamada ise yine aynı bölgedeki terör saldırısında Piyade Uzman Çavuş Serhat Bal'ın şehit düştüğü bildirilmişti.

GÜNDEM 04.07.2022, 20:40
MSB: 2 asker şehit düştü

Kuzey Irak'ta 2 asker şehit düştü.

21 Haziran'da yaralanmıştı

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Piyade Uzman Çavuş Özgül'ün Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 21 Haziran tarihinde teröristlerle yaşanan çatışmada yaralanarak sağlık merkezine kaldırıldığı kaydedildi.

Bahse konu açıklamada, Özgül'ün bütün müdahalelere karşın şehit düştüğü duyuruldu.

Bakan Hulusi Akar da Özgül için paylaştığı başsağlığı mesajında, "Kahraman askerimize şahsım ve MSB üyeleri adına Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve asil Türk milletine başsağlığı temenni ederim." ifadelerine yer verdi.
 

Taciz atışında şehit düştü

Bakanlık tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerce taciz atışı düzenlendiği ifade edildi.

Saldırı neticesinde Piyade Uzman Çavuş Bal'ın şehit düştüğü belirtilen açıklamada, "Bizleri derin bir üzüntü ve acıya boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine, TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) ile asil Türk milletine sabır ve başsağlığı temenni ederiz." denildi.
 

Yorumlar (0)