Meyve suyu tesisinde mide bulandıran görüntüler

Gıda üretim tesislerinde meydana gelen skandallara bir yenisi daha eklendi. Afyonkarahisar'a bağlı Sultandağı ilçesinde bulunan bir meyve suyu tesisi ürün alım merkezinde vişnelere ayakkabıyla basan ve güldüğü duyulan şahıs, büyük tepkilere sebep oldu.

GÜNDEM 07.07.2021, 18:41 08.07.2021, 11:20
Meyve suyu tesisinde mide bulandıran görüntüler

Tüketicilere gönderilecek ürünlere özen göstermeyen üreticilere bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde Van'da bulunan bir fırında hamurla top oynayan fırıncının ve Konya'da bulunan bir marketteki dolabın içine giren şahsın görüntüleri büyük tepki toplamıştı. Bu kez de meyve suyu yapılmak üzere hazırlanan vişnelere ayakkabılarıyla basan kişi, tepkilere sebep oldu.

Gülümsemeleri tepki çekti

Afyonkarahisar'a bağlı Sultandağı ilçesinde bulunan meyve suyu tesisi ürün alım merkezinde ortaya çıkan mide bulandırıcı görüntülerin ardından Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri harekete geçti.

Söz konusu görüntülerde işçilerin toplanan vişnelerin üzerinde ayakkabıları ile gezmeleri ve bunu da gülümseyerek yapmaları 'bu kadarına da pes' dedirtti.

Mide bulandıran görüntülerde toplanan meyvelerin ise ülkemizin ünlü meyve suyu fabrikalarına nakledildikleri öğrenildi. 

Para cezası verildi

Görüntülerin sosyal medya platformlarında hızla yayılmasının akabinde Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı ekipler harekete geçti.

Müdürlük yetkilileri olaya ilişkin incelemenin gerçekleştirilmesinin ardından işletmeye para cezası uygulandığını belirtti.

Yorumlar (0)