Kocaeli’nde iğrenç olay! Yaşlı sapık hem anneyi hem kızını taciz etti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, okula giden 14 yaşındaki kızına her sabah sözlü tacizde bulunan otopark görevlisine hesap sormak için bölgeye giden anne fiziki tacize uğradı. 

GÜNDEM 04.06.2022, 14:06 05.06.2022, 13:11
Kocaeli’nde iğrenç olay! Yaşlı sapık hem anneyi hem kızını taciz etti

Gebze’de eğitim hayatına devam eden 14 yaşındaki S.A., uzun süredir okul yolu üzerinde bulunan bir otoparkın görevlisi tarafından sözlü tacize maruz kalıyordu. Yaşlı adamın her sabah ‘Günaydın’ diyerek çeşitli iltifatlar ettiği genç kız, yaşadığı durumu ailesine anlattı. Duydukları karşısında oldukça öfkelenen anne F.S., kızını okula kendi götürmeye karar verdi. 

Taciz edilen anne F.S. fenalaşarak bayıldı

Kızı S.A.’yı uzaktan takibe alan anne F.S., bir kez daha yaşlı adamın kızına yaklaşmayı çalıştığını görünce öfkeyle olay yerine koştu. Annenin otopark görevlisine tepki göstermesiyle arbede yaşandı. Yaşanan arbede de anne F.S. de fiziki tacize maruz kaldı. Taciz edilmesinin ardından fenalaşan F.S., kısa süre sonra bayıldı. Anneye yardım etmek için bölgeye koşan bir vatandaş da yaşanan olayları öğrenerek otopark görevlisini yakasından tuttu ve hareket etmemesini söyledi. 

Anne F.S., yaşlı adamdan şikayetçi oldu

Cep telefonu kameralarına da yansıyan o anlar sonrası karakola giden anne F.S., otopark görevlisinden şikayetçi oldu. Yaşlı adamın bir an önce tutuklanmasını talep eden mağdur anne, dışarıda yürürken büyük korku yaşadıklarını dile getirerek, zanlının hak ettiği cezayı almasını talep etti. 

“Bu adam 1 aydır kızıma sözlü tacizde bulunuyordu”

Yaşadıkları korku dolu anları anlatan 3 çocuk annesi anne F.S., “Bu adam 1 aydır kızıma sözlü tacizde bulunuyordu. Kızım bana durumu anlattı. ‘Bir amca sürekli bana günaydın diyor’ dedi. Ben başta normal karşıladım, insani bir durum olarak gördüm. Sonrasında bu adamın kızıma çeşitli iltifatlar ettiğini de öğrendim. Kızımı okula kendim götürmeye karar verdim. Kızımı önden gönderip arkadan gizli gizli takip etmeye başladım” ifadelerini kullandı. 

“İnkar etmeye başlayınca aramızda arbede çıktı”

Yaşlı adamın kızını görür görmez kulübeden çıktığını dile getiren F.S., “Ben kızımın peşinden gizli gizli yürürken, bu adam kızımı görünce bir anda kulübeden çıktı. 50-60 yaşlarında bir adam. Kızımın daha yaşı 14. Baktım ki yine kızıma yanaşıyor. O zaman çılgına döndüm. Olay yerine koştum, ‘Utanmıyor musun?’ dedim. İnkâr etmeye başlayınca aramızda arbede çıktı” şeklinde konuştu. 

“Bir anda aramızda arbede başlayınca adam beni taciz etmeye başladı”

O anlarda otopark görevlisine vurmak istediğini dile getiren anne F.S., “Çok öfkelendim. Artık dayanacak gücüm kalmamıştı. Adamı yakasından tuttum, yumruk atmak istedim ama yüzüne denk gelmedi. Bir anda aramızda arbede başlayınca adam beni taciz etmeye başladı. Göğüslerime elliyordu, kolumu sıkıştırıyordu. Ben o anlarda beynimden vurulmuşa döndüm. Hem kendimi kurtarmaya çalışıyordum hem de vurmaya çalışıyordum. O arada zaten fenalaştım, bayıldım ardından kendime geldim. Eşim de o sıraya bölgedeydi. Arkadan gelip otopark görevlisine sert bir yumruk vurunca adam yere yığıldı. Sonrasında bir genç adam geldi, ‘Burası adliye, yapmayın’ diye uyardı. Olayın vahametini o da öğrenince kaçmaması için yaşlı adamı yakasından tuttu” dedi. 

“O sapık adam hapse girmeden benim içim rahat etmez”

Hala korku içinde olduklarını dile getiren F.S., zanlının bir an önce tutuklanmasını talep ederek, “Yetkililere sesleniyorum, lütfen artık bu adam tutuklansın. Ben işime gidemez oldum, kızımla beraber her gün okula gidip gelmek durumunda kalıyorum. Tüm düzenimiz bozuldu. Evimi geçindirmek zorunda olan bir anneyim. O sapık adam hapse girmeden benim içim rahat etmez. Buna hak ettiği cezayı verin artık ben de işime gideyim. Biz artık huzur bulmak istiyoruz. Bu adam bugün benim kızıma laf attı, yarın başkasının kızına laf atacak. Hala korku içindeyiz. Kızım hala okula giderken korkuyor. ‘Adresimizi öğrendi mi?’ diye sürekli korku yaşıyoruz. Bu adam tutuklanınca biz de rahat bir nefes alacağız” şeklinde konuştu. 

“50-60 yaşında bir adamdan bunları duymak beni korkuttu”

14 yaşındaki S.A. ise yaptığı açıklamada hala okula gitmeye korktuğunu dile getirerek, “Oradaki amca hep bana bir şeyler söylüyordu. Ardından daha da ilerledi, laf atmaya başladı. Ben çok rahatsız oldum. Anneme durumu anlattım. Annem durumu öğrenince adamla tartışmaya başladı. Ben o anlarda panikledim okula doğru koştum. O bölgeden yürümeye çok korkuyorum. Bu tür laflara maruz kalacağım hiç aklıma gelmezdi. 50-60 yaşında bir adamdan bunları duymak beni korkuttu. Artık okula giderken yolu değiştirmeye çalışıyordum. Arkadaşlarımdan benimle yürümelerini rica ediyordum. Bazı arkadaşlarıma da benzer tarzda bakışları ve sözleri vardı. Sonra ben tek başıma kalınca bana söylemeye başladı” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (1)
Ercan 2 yıl önce
Devlet devlet kesin öyleyse götürüp kafasına sıksın bunlar yaşaması vahim bir hatadır