KKTC'den Türkiye'ye destek telefonu

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini paylaştı.

GÜNDEM 30.10.2020, 21:03
KKTC'den Türkiye'ye destek telefonu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İzmir’deki deprem sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak her zaman Türk halkının yanında bulunduklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Ege Denizi’nde Türkiye ve Yunanistan açıklarında meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin sonrasında liderlerden Türkiye’ye destek ve geçmiş olsun mesajları gelmeye devam ediyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye’de meydana gelen deprem sebebi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini paylaştı.

"Her zamanki gibi Türk halkının yanındayız"

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk halkının her zamanki gibi Anadolu’daki kardeşlerinin yanında bulunduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Tatar, "Anavatanımızın güzel şehri İzmir’de meydana gelen depremden dolayı büyük üzüntü yaşadık. Temennimiz, hasarın en hafif biçimde atlatılmasıdır. Anavatan Türkiye’nin tüm imkanları ile depremin sebep olacağı yaraları en kısa zamanda saracağına olan inancımız tamdır. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize başsağlığı, etkilenen kardeşlerimize de en içten duygularımla geçmiş olsun dileklerini iletiyorum." dedi.

Yorumlar (0)