"Kavga ederek problemlerimizi çözemiyoruz"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bu devirde kavga ederek problemler çözülemiyor, konuşarak müzakere ederek bu problemleri çözmeliyiz" dedi

GÜNDEM 01.06.2019, 22:41
"Kavga ederek problemlerimizi çözemiyoruz"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Diyarbakır İl Başkanlığınca bir düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programında konuştu.

"FARKLI KANAATLERDE OLABİLİRİZ"

İslam aleminin bir araya gelip barış ve huzuru tesis edemediğini söyleyen Karamollaoğlu, "Bu memleket bizim. Birbirimizle farklı kanaatlerde olabiliriz, farklı mezheplerde, meşreplerde olabiliriz, yeri gelir farklı ırktan olabiliriz. Bu memleket üzerinde farklı özelliklere sahip olan bir memlekettir. Eğer kucaklaşmak istiyorsak birbirimizi güzel bir gözle görmemiz icap eder. Birbirimize karşı düşmanca bir tavır sergilemememiz icap eder. Farklılıklarımıza rağmen kucaklaşmaya razı olmamız gerekir." dedi.

"MÜZAKERE ETMELİYİZ"

Karamollaoğlu, "Bu devirde kavga ederek problemler çözülemiyor, konuşarak müzakere ederek bu problemleri çözmeliyiz. Sadece kendimizin derdini değil tüm İslam aleminin derdiyle dertlenmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)