Karne hediyesiydi… Bursa’da bisikleti böyle çaldı!

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, karne hediyesi olarak alınan bisikletini duvar kenarına bırakarak markete giren kız öğrencinin bisikleti çalındı. Meydana gelen hırsızlık anları, marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

GÜNDEM 19.06.2022, 16:42 20.06.2022, 11:17
Karne hediyesiydi… Bursa’da bisikleti böyle çaldı!

Edinilen bilgiye göre olay, Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş Barbaros Mahallesi’nde meydana geldi. Karne hediyesi olarak alınan bisikleti ile sokakta turlayan kız öğrenci, ardından markete giderek yiyecek bir şeyler almak istedi. Bisikletini marketin hemen yanındaki duvar kenarına bırakan küçük kız, herhangi bir zincirle kilitlemeden marketin içine girdi. 

Marketin önüne bıraktığı bisikleti, kaşla göz arasında çalındı

Alışverişini yaptıktan sonra marketten çıkan öğrenci, bisikletini bıraktığı yerde göremedi. Hırsızlık olayının ardından eve giderek ailesine durumu anlatan küçük kız, büyük üzüntü yaşadı. Talihsiz kızın anne ve babası da uzun süre bölgede bisikleti arasa da herhangi bir ize ve görgü tanığına rastlamadı. Öte yandan hırsızlık anları, marketin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. 


Küçük kızın anne ve babası, hırsızın bir an önce yakalanmasını istiyor

Olay esnasında hırsızın rahat tavırları da dikkat çekti. Hırsızlık olayı sonrası açıklamalarda bulunan kız öğrencinin anne ve babası, bisikleti karne hediyesi olarak aldıklarını belirterek, hem şaşkın hem de üzgün olduklarını dile getirdiler. Gerekli suç duyurusunu yaptıklarını belirten anne-baba, hırsızın bir an önce yakalanarak hak ettiği cezayı almasını istiyor. 

Yorumlar (0)