Kanlı infaz! Öldürdükleri şahsın cesedini stadyumun karşısına bıraktılar

İstanbul Başakşehir’de ağaçlık bölgeye atılmış bir erkek cesedi bulundu. Yapılan araştırma sonrası şahsın, kafasından silahla vurularak öldürüldüğü tespit edildi.  

GÜNDEM 21.06.2022, 09:24 21.06.2022, 15:12
Kanlı infaz! Öldürdükleri şahsın cesedini stadyumun karşısına bıraktılar

Olay, Başakşehir Olimpiyat Stadı’na doğru gitmekte olan yan yolda bulunan ağaçlık alanda saat 00.30 civarında meydana geldi.

Öldürdükleri şahsı, stadyumun önüne attılar 

İddiaya göre, seyir halinde olan bir araç, Olimpiyat Stadı’nın karşısında bulunan ağaçlık alana geldiği anda durdu. Ardından otomobilden çıkarılan ceset, ağaçlık bölgeye atıldı. Öldürdükleri şahsın cesedini bu alana atan şüpheliler, hemen olay yerinden uzaklaştı. Yoldan geçerken cesedi fark eden vatandaşlar, hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine sevk edilen polis ekipleri, emniyet şeridi ile cesedin etrafını kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri de ceset üzerinde incelemeler yaptı. 

Yapılan incelemenin ardından cesedin ensesinde bir kurşun yarası ve darp izleri olduğu anlaşıldı. Kimliği bulunamayan şahıs, gerekli tetkikler için 112 ekiplerince Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne götürüldü. 

Polis ekipleri delil aradı 

Öldürülen cesetten kimlik çıkmazken, cesedin kimliği yüz tanıma sistemi ile de tespit edilemedi. Şahsın montu ve terliği etrafa savrulurken, beton bloktaki kan izleri, polisleri şüpheye düşürdü. Olay yerinde delil arayan polisler, olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)