Kandil'den güzel haber: 10 etkisiz!

Millî Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Millî İstihbarat Teşkilatı'nın koordinasyonunda Irak'ın kuzeyinde yer alan Kandil bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensubu 10 teröristin etkisiz duruma getirildiği müjdesini verdi.

GÜNDEM 02.02.2021, 14:46 03.02.2021, 11:06
Kandil'den güzel haber: 10 etkisiz!

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), Irak'ın kuzeyinde bulunan Kandil bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensubu 10 teröristin etkisiz duruma getirildiğini duyurdu. 

Millî Savunma Bakanlığının (MSB) sosyal medya platformu Twitter'daki @tcsavunma adresinden yapılan bilgilendirme paylaşımında, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Millî İstihbarat Teşkilatının (MİT) koordineli çalışmaları neticesinde, Irak kuzeyinde bulunan Kandil bölgesinde yerleri tespit edilen bölücü terör örgütü PKK mensubu 10 teröristin, gerçekleştirilen hava harekâtı sonucu etkisiz duruma getirildiği kaydedildi.

Millî Savunma Bakanlığı sabah da Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütlerinden arındırmak için düzenlediği Barış Pınarı Harekâtı ile Zeytindalı Harekâtı bölgelerinde bölücü terör örgütü YPG/PKK mensubu teröristler tarafından taciz ateşi ve sızma girişiminde bulunulduğunu, 3 teröristin karaman Türk komandoları tarafından etkisizleştirildiğini açıklamıştı.

Yine sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı da Bitlis ve Siirt'te Eren-6 Operasyonu'nun başladığını, 82 timde 1453 kahramanın görev aldığını duyurmuştu.

Millî Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı, bölücü terör örgütü PKK'ya ve uzantılarına kan kusturmaya devam ediyor.

Yorumlar (0)