İzmir ilçe belediyesinden vatandaşlara dezenfektan hizmeti

İzmir’de Buca ilçesinde cadde üzerine vatandaşların yararlanması için ücretsiz el dezenfektanı koyuldu.

GÜNDEM 28.03.2020, 18:50
İzmir ilçe belediyesinden vatandaşlara dezenfektan hizmeti

İzmir’in Buca ilçesinde bulunan bir iş yerinin sahibi, trafik levhası üzerine sabunluk içerisine el dezenfektanı koydu. Vatandaşlar, ücretsiz olarak kullandıkları el dezenfektanıyla ellerini temizlerken, uygulamayı yapan fikir sahibi işyeri sahibine de teşekkür etti.

Çin’de ortaya çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını Türkiye’de de ortaya çıkınca önlemler artırıldı. Temizlik sağlayan en önemli hijyen malzemelerinden birisi de el dezenfektanları oldu. Buca ilçesi Ufuk Mahallesinde bulunan, temizlik ve ambalaj ürünleri satan bir işyerinin sahibi Gökhan Yeniçeri (42), dükkan önündeki trafik levhasına bir sabunluk içerisinde el dezenfektanı astı.

Yeniçeri, vatandaşların ücretsiz şekilde kullanımına sunduğu el dezenfektanının üzerine “Dezenfektan ücretsizdir. Sağlıklı günler dileriz” yazılı tabela da astırdı. İşletmenin uygulamaya soktuğu bu ücretsiz hizmetten dolayı da vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. İş yeri sahibi Gökhan Yeniçeri de ticari amaç güderek böyle bir uygulama yapmadıklarını, iş yerinden alışveriş yapmasalar bile vatandaşların el dezenfektanıyla ellerini dezenfekte edebileceğini belirtti.

Yorumlar (0)