İzmir'de soygun dehşeti: 2 kişi vuruldu

İzmir'de soyguncular altınları alıp kaçarken kuyumcu ile birlikte kuyumcunun yan dükkanındaki esnafı vurdu. Polis her yerde zanlıları arıyor.

GÜNDEM 24.12.2019, 11:59
İzmir'de soygun dehşeti: 2 kişi vuruldu

İzmir ilinin Buca ilçesinde, bir kuyumcuya giren yüzleri maskeli 1'i kadın 3 soyguncu, iş yerinden yüklü miktarda altını alarak kaçtı. Soygun sırasında iki kişi yaralandı. Polis eşgalini belirlediği şahısları her yerde arıyor.

Alınan bilgilere göre soygun, Buca ilçesi Gediz Mahallesi'nde sabah saatlerinde gerçekleşti. Yüzleri maskeli 1'i kadın 3 soyguncu, ellerinde silahlarla 862 sokak üzerindeki kuyumcu dükkanına girdi. Silahı göstererek kuyumcuyu tehdit eden soyguncular, saniyeler içerisinde iş yerinden yüklü miktarda altın aldı. 

Soyguncular, bu sırada ateş ederek içerideki kuyumcu U.A'yı omzundan vurdu. Yan dükkanda silah seslerini duyan F.T. de dışarıya çıktı. Bu sırada soyguncular, bu kişiyi de bacağından vurarak araçla kaçtı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Buca Seyfi Demirsoy Hastanesine götürüldü.

Polis şahıslar her yerde arıyor

Soygun sonrası bölgeye çok sayıda polis ekipleri gönderildi.

Bölgeye gelen ekipler, hemen güvenlik kameralarından soygunu gerçekleştiren zanlıların eşgallerini tespit etti. Eşgaller doğrultusunda polis ekipleri, soyguncuların yakalanması için çalışma başlattı.

Bölgede olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması devam ediyor.

Yorumlar (0)