İstanbul’daki yağış trafiği kilitledi

Sabah saatlerinde İstanbul'da bazı bölgelerde etkili olan sağanak yağışın da etkisiyle normalin üstünde bir trafik yoğunluğu yaşandığı gözlemlendi. İBB Trafik uygulamasının aktardığı bilgiye göre; sabah 08.30 itibarıyla kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 71 olarak kayda geçti

GÜNDEM 23.09.2021, 09:38 24.09.2021, 09:44
İstanbul’daki yağış trafiği kilitledi

Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, kentin bazı bölgelerinde aralıklarla etkisini sürmeye devam ediyor. Bu nedenle kentin birçok noktasında hem trafikte ve hem de toplu taşıma araçlarında yoğunluk gözleniyor. İşlerine ve okullarına giden vatandaşlar ve öğrencilerin, servis, toplu taşıma, özel araçlarla aynı saat diliminde yola çıkması trafiğin olumsuz etkilenmesine neden oldu.


Anadolu Yakası'nda D-100 Kara Yolu’nda her iki istikamette de Göztepe ile Kartal arasında, TEM Otoyolu’nda Edirne istikametinde Sancaktepe ile Ataşehir arasında yoğun şekilde gözlemlenen trafik yoğunluğu oluştu.

Yoğunluk şehrin her yerine yayıldı


İstanbul’un iki yakasını birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Avrupa yönünde ve bağlantı yollarında trafik yoğun akıcı olarak ilerliyor.


Avrupa Yakası'nda TEM otoyolu Mahmutbey gişeleri, O-3 bağlantı yolu, Metris kavşağı ve Seyrantepe, D-100 Kara Yolu Avcılar, Küçükçekmece, Yenibosna, Şirinevler, Cevizlibağ, Haliç Köprüsü, Mecidiyeköy, Okmeydanı, Zincirlikuyu mevkilerinde yoğun trafik olduğu gözlemleniyor.

Sahil yolunda ise Ataköy, Dolmabahçe, Ortaköy arterlerinde trafik yoğunluğu göze çarpıyor. Yenibosna, Şirinevler, Zincirlikuyu ve Mecidiyeköy metrobüs duraklarında ise yolcu yoğunluğunun diğer günlere oranla daha fazla olduğu görüldü.
 

Yorumlar (0)