İstanbul’da yağmur trafiği felç etti

Haftanın ilk iş gününe yağmurla uyanan İstanbullular, sabahın erken saatlerden itibaren trafikte yoğunluk oluşturdu. Yaşanan trafik yoğunluğu yüzde 60 olarak ölçüldü. Özellikle Kadıköy D-100 istikametinde ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

GÜNDEM 18.10.2021, 09:36 18.10.2021, 16:09
İstanbul’da yağmur trafiği felç etti

İstanbul haftanın ilk iş günü olan pazartesiye yoğun trafik ve yağmurla uyandı. Sabah erken saatlerle birlikte yağının artmasıyla trafikteki araç sayısında yoğunluk yaşandı. İşlerine araçla gitmeyi tercih eden sürücüler ve şehrin çeşitli bölgelerindeki okula öğrencileri taşıyan servisler İstanbul’da trafik yoğunluğunun sıklıkla yaşandığı Kadıköy D-100 karayolu ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu.

Ana arterlerde yoğunluk yaşandı

Dün geceden itibaren yer yer artan yağış nedeniyle İstanbul trafiği ana arterlerde zaman zaman tıkandı. İki yaka arasında yolculuk etmek isteyen sürücüler köprü yollarına bağlanan ara yollarda güçlükle ilerledi. İBB trafik verilerinin bildirdiğine göre, yoğunluk sabah saat 07.30’da yüzde 60 olarak ölçüldü.  

Yorumlar (0)