Yeşim Salkım'dan, Tamer Karadağlı'ya destek: Herkes haddini bilecek

Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasındaki gerginliğe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yeşim Salkım, “Kesinlikle Tamer haklı.” yorumunu yaptı.

MAGAZİN 18.10.2021, 09:53 18.10.2021, 17:26
Yeşim Salkım'dan, Tamer Karadağlı'ya destek: Herkes haddini bilecek

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık aşı karşıtı olduğunu dile getiren, geçtiğimiz haftalarda babasını Kovid-19 sebebiyle kaybeden ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, Twitter'da takipçileriyle tartıştı.

Tamer Karadağlı’ya destek

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali ödül töreninde Karadağlı'nın, Nihal Yalçın'a ilişkin tutumuna destek veren Şarkıcı Yeşim Salkım, şunları söyledi:

"Sanatçılar politik olmamalı. Fikirlerini söyleyebilir ancak politik konuşmaların yapılacağı yer, ödül törenleri değildir. Oyuncuların ciğerini biliyorum. İki iş tutunca havaya girmenin bir manası yok. Tamer’i kesinlikle haklı buluyorum, aradım ve kendisine de bunu söyledim. Kadınlar artık erkeklerin üzerinden prim yapmaktan vazgeçsin. Madem kadın hakkı diye bağırıyorsunuz; aç arabanın kapısını bin, kapımı aç deme. Çiçek getireceksin deme, git çiçeğini sen kendin al. Her zaman bir beklenti içinde olup, ardından eline pankart almakla olmaz bu iş. Hasta ruhlu erkeklerden söz etmiyorum. Ben PKK'ya karşıyım, kimse ülkemde PKK sempatizanlığı yapamaz. Senin işin oyunculuk, seni takdir ettiler, teşekkür et, sonra git otur. Herkes haddini bilecek."

Yorumlar (0)