İstanbul’da taksici dehşeti! Kadın turisti yere fırlattı

Ataşehir'de bir taksi şoförü, ücret sebebiyle aralarında tartışma çıkan yabancı uyruklu kadını darp ettikten sonra yere attı. Yaşanan olay kameraya anbean yansırken, taksi şoförü yakalandı.

GÜNDEM 20.04.2022, 09:50 20.04.2022, 10:11
İstanbul’da taksici dehşeti! Kadın turisti yere fırlattı

Yaşanan olay, saat 14.00 sularında Ataşehir'de meydana geldi. Avrupa Yakası'nda bulunan bir yere gitmek isteyen Fas uyruklu Fransız vatandaşı 26 yaşındaki turist Kawtar Hadir, taksiye bindi. Söylenilenlere göre, taksi şoförü Ercan Yaman, turist kadını cadde aralarında belirli bir süre gezdirdi.

Şoförün Kawtar Hadir'den Avrasya Tüneli geçiş tutarını ödemesini istemesiyle turist kadın araçtan inmek istediğini belirtti. Araçtan inmek isteyen yabancı uyruklu kadın ile şoför arasında tartışma yaşandı. Yabancı uyruklu kadın yolcu, 70 liralık taksimetre ödemesini yapmayacağını söyleyerek, polis çağıracağını belirtti. Yaşanan olayın üzerine taksi şoförü, araçtan inen kadın müşterisinin yanına gelip, kadını kolundan tuttu ve kafasını kapıya vurdu. Sonrasında talihsiz kadını yere attı.

Turist kadın şikayetçi oldu

Yaşanan olaya şahit olan mahalle sakini de kadının yanına geldi. Şoförün olay yerinden kaçmasını durdurmak isteyen kadın aracın üzerine çıktı. Fakat turistin tim çabalarına rağmen taksi şoförü olay yerinden uzaklaşırken kadın yolcu ise yere düştü. Turist kadın yaşanan olay sonrasında Ataşehir Örnek Polis Merkezi’ne giderek şoförden şikayetçi oldu. Yaşanan durum bir mahalle sakinince cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Kadının polis merkezine yaptığı şikâyet üzerine işlem başlatan polis birimleri, taksinin plakasından şoför Ercan Y.’ye erişerek ifade vermesi karakola çağırdı. Karakola gelen Ercan Y. Verdiği ifadede, kadının da saldırıda bulunduğunu ve ondan şikayetçi olmak istediğini söylediği belirlendi. Verdiği ifade sonrasında Ercan Y. gözaltına alındı.

Taksi şoförü verdiği ifadenin sonrasında savcılık istemiyle serbest bırakıldı. Diğer taraftan, yaşanan durum sonrasında ardından Trafik Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri tarafından muayenesi olmadığı anlaşılan taksinin trafiğe çıkması yasaklandı. Taksinin ait olan çalışma ruhsatı da askıya alındı.

Yorumlar (0)