İstanbul’da iş insanının esrarengiz ölümü: Arkasında not bıraktı

İstanbul’da Apart otel sahibi ve Ortaköy’de kumpir dükkanları olan 53 yaşındaki iş insanı, sevgilisiyle beraber yaşadığı evde ölü bulundu. Elinde tabanca bulunan ancak vücudunda herhangi bir iz olmayan adamın karısına bir not bıraktığı ortaya çıktı.

GÜNDEM 15.06.2022, 14:01 16.06.2022, 12:09
İstanbul’da iş insanının esrarengiz ölümü: Arkasında not bıraktı

İstanbul'da yaşayan bir iş insanı sevgilisiyle beraber ikamet ettiği evinde ölü bulundu. Hadise, dün saat 18.30 sularında Beşiktaş Ortaköy’de yaşandı. Söylenenlere göre apart otel sahibi ve 3 kumpir dükkanı olan evli ve 4 çocuk babası 53 yaşındaki iş insanı Yüksel Duman, bir süre önce Bahar adını kullanan Özbekistan uyruklu A.P. ile görüşmeye başladı.

Aşk kısa sürdü, tartışmalar başladı

Kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başlayan ikili, Mecidiye Mahallesi’nde yer alan 3 katlı bir binanın en üst katındaki dairede oturmaya başladı. Beraber yaşamaya başladıkları süreçte Yüksel Duman, sevgilisi A.P.’ye ikamet ettikleri binanın giriş katında bir giyim mağazası açtı.

Fakat kısa bir süre sonra çift arasında şiddetli geçimsizlik sebebiyle tartışmalar çıkmaya başladı. Tartışmaların kavgaya dönüşmesi sonrasında A.P., fiziki şiddet gördüğünü söyleyip evden ayrılarak Güngören’e gitti. Yaşananlar sonrasında Yüksel Duman, geçtiğimiz gün gece yarısı sevgilisiyle tuttuğu Mecidiye Mahallesi’ndeki evine geldi.

Çilingir çağırdılar, korkunç manzarayla karşılaştılar

Sevgilisiyle yaşadığı eve girdikten sonra Yüksel Duman’dan bir daha haber alınmadı. Kendisine ulaşamaması üzerine endişelenen yakınları Duman’ın ikamet ettiği adrese gitti. Eve çilingir yardımıyla girince korkunç manzarayla karşı karşıya kaldı. Yüksel Duman’ın yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gören aile, sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

İhbar sonrasında olay yerine gelen sağlık ekipleri, Duman’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Bunun üzerine olay yerine ulaşan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, binanın yer aldığı alana güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.

Arkasında not bıraktı

Dairede gerçekleştirilen incelemeler sonrasında Yüksel Duman’ın elinde silah, yerde 1 adet kovan ve duvarda da bir mermi girişi bulunduğu belirlendi. Duman’ın vücudunda herhangi bir mermi girişi, çıkışı, darp veya kesi izi de bulunamadı. Odadaki masasının üzerinde de ise çok sayıda kullanılmış alkol ve enerji içeceği bulundu.

Bunun yanı sıra Yüksel Duman’ın eşine, “Çocuklarımıza iyi bak, seni de Bahar’ı da çok sevdim. Ölümümden Bahar sorumludur” şeklinde bir not bıraktığı belirlendi.

Kesin ölüm sebebi otopside belirlenecek

İncelemelerin sonrasında Yüksel Duman’ın cenazesi, tabuta konularak ambulansla araştırılmak üzere ilk olarak Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemelerin sonrasında şüpheli ölüm olarak değerlendirilen cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kesin ölüm sebebinin burada gerçekleştirilecek inceleme sonrasında netlik kazanacağı belirtildi.

Sevgilisi emniyete götürüldü

Diğer yandan cenaze binadan çıkarıldığı sırada Duman’ın sinir krizi geçiren ailesi ağı yakarak, feryat etti. Olayla ilgili inceleme başlatan Beşiktaş polisi, şüpheli ölümle ilgili Duman’ın sevgilisi Özbekistan uyruklu A.P.’ye Güngören’de ikamet ettiği eve gitti.

Kadın ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, polisin olayla ilgili başlattığı çalışma devam ediyor.

Yorumlar (0)