İstanbul’da akıl almaz olay! Gasp için pitbull köpeğini kullandılar

Yolda yürüdüğü sırada pitbullu gaspçıların saldırısına uğrayan Mert D. isimli bir genç, zanlılar tarafından darp edildi. Saldırganlar ise terk edilmiş bir binada yakalandı.

GÜNDEM 06.07.2022, 14:03 07.07.2022, 09:01
İstanbul’da akıl almaz olay! Gasp için pitbull köpeğini kullandılar

Olay, geçtiğimiz haftalarda İstanbul’un ilçelerinden olan Beyoğlu’nda saat 05.00 sularında gerçekleşti. Sokakta yürüyen Türk asıllı Alman vatandaşı Mert D. (30), karşısına çıkan bir kişi tarafından gaspa uğradı. Şahıslar Mert D.’yi pitbull cinsi köpek ile tehdit etti.

Kimlikleri belirlendi

Edinilen bilgilere göre, şikayet üzerine Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği harekete geçti. Çevrede bulunan güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen ekipler, saldırganların kimliğini belirledi.

Terk edilmiş bir binada yakalandılar

Doğan Ö., Müslüm Ö. ve 1 kişi daha terk edilmiş binada yakalandı. Polis tarafından 3 saldırgan gözaltına alındı. Emniyette yapılan işlemlerin sonrasında şahıslar adli mahkemeye sevk edildi. Saldırganlar, “gasp” suçundan yargılanarak, cezaevine yollandı.

Olayı görenler durup izledi

Güvenlik kameralarına anbean yansıyan gasp olayında, Mert D.’nin sokak üzerinde yürüdüğü esnada karşısına bir kişinin çıktığı, aralarında tartışma yaşandığı görülüyor. Çıkan arbedede tarafların yere düştüğü, kavga sırasında pitbull cinsi köpeği olan diğer gaspçıların gencin yanına geldiği, köpek ile Mert D.’yi korkuttuğu ve telefonunu ile parasını çalarak uzaklaştıkları görüldü. Olay sırasında bir arabanın ise durup olayı izlediği sonrasında da uzaklaştığı gözlerden kaçmadı.

Yorumlar (0)