İstanbul'da vakalar artınca gaz maskesiyle sokağa çıktı

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde bir genç, Kovid-19 salgını kapsamında tedbiri elden bırakmayarak gaz maskesiyle sokağa çıktı.

GÜNDEM 19.04.2021, 12:53 20.04.2021, 11:58
İstanbul'da vakalar artınca gaz maskesiyle sokağa çıktı

Kovid-19 tedbirleri çerçevesinde maske takmanın öneminin sürekli vurgulandığı bu dönemde Hakan Köseokur isimli genç, sokağa gaz maskesiyle çıktı ve o anlar kameralara yansıdı.

“Aşırı bir önlem aldım”

 İstanbul'da son zamanlarda artan Kovid-19 vakalarının ardından “tedbiri abartan” Hakan Köseokur adlı genç, Bakırköy’de ilginç bir görüntü verdi. Gaz maskesiyle sokağa çıkan genç, çevredeki vatandaşların da dikkatini çekti. Kovid-19 salgını korkusuyla gaz maskesiyle dolaşan Köseokur, çevredekilerin meraklı bakışlarına aldırmadı. 

Sokağa gaz maskesiyle çıkan genç, önlemleri abarttığını kabul ederken vatandaşlara temizlik ve maske kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu ve şunları aktardı:

 "Bütün devlet çalışanlarına özellikle sağlık çalışanlarına, doktorlara teşekkürlerimizi iletiyoruz çünkü gerçekten çok büyük emek harcıyorlar. Sağlık Bakanımızın da iyi bir iş çıkardığını söyleyebilirim. İnşallah başarılı bir şekilde salgını atlatacağız ama herkesin tedbirlere dikkat etmesi gerekiyor. Ben gaz maskesi taktım ancak aşırı bir önlem aldım, aldığım önlem belki gereksiz. Vatandaşlar, normal maske taksın maske ve mesafeye önem verip bir araya gelmesinler."

Yorumlar (0)