İstanbul'a, mevsimin ilk karı düştü: Vatandaşlar Çamlıca'ya akın etti

İstanbul’da gece saatlerinde etkisini hissettiren kar yağışının ardından Çamlıca tepesinde kartpostallık fotoğraflar ortaya çıktı. 

GÜNDEM 23.12.2021, 07:38 25.12.2021, 11:04
İstanbul'a, mevsimin ilk karı düştü: Vatandaşlar Çamlıca'ya akın etti

İstanbul’da mevsimin ilk kar yağışının düşmesinin ardından pek çok ilçe beyaza büründü.

Çamlıca’da ortaya çıkan görüntü kartpostalları andırırken, kar yağışını fırsat görenler ise Çamlıca Tepesine gelerek eğlenceli bir zaman geçirdi.

İstanbullular Çamlıca’ya akın etti

Gece saatlerinde etkisini hissettiren kar yağışının ardından vatandaşlar evlerinden çıkarak karın tadını Çamlıca Tepesinde çıkardı. Kimileri ailesiyle birlikte o anları ölümsüzleştirerek sosyal medyada paylaştı.

“Gelin gibi”

Ailesiyle beraber Çamlıca Tepesine gelenlerden biri olan Asiye Demirci, “Biz köyde büyüyen insanlarız, o yüzden buralardan çok aşağıda kaldığı için çok az kar yağıyor. Burada daha fazla yağacağını düşündük. Oğlum da ‘Hadi bir delilik yapalım, gelin salep ısmarlayayım’ dedi bize. Geldik, tabii ki çok mutlu olduk. Çünkü karı çok seviyoruz, kar her türlü temizlik. Görüntü çok güzel. Mikroplar kırılıyor. Keşke daha fazla yağsa. Daha fazla yağsa fakat memlekette yağsa bu kadar fazla etkilenmiyorsun. Burada yağdığı zaman trafik kilitleniyor. Sıkıntı oluyor. Ama keyfi farklı. İstanbul ayrıca güzel, buna kar da eklenince harika bir görüntü ortaya çıkıyor. Baksanıza, gelin olmuş gibi. Çok güzel.” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)