İnsanlık ölmemiş dedirten olay!

Osmaniye’nin yüksek bölgelerinde etkisini hissettiren yoğun kar yağışının ardından Zorkun Yaylası’nda yol açma faaliyetlerine katılan belediye personeli, donmak üzere olan bir yavru köpek buldu. Yaktığı ateşle köpeği ısıtan çalışanın bu davranışı, 'henüz insanlık ölmemiş’ dedirtti. 

GÜNDEM 03.02.2022, 10:54 03.02.2022, 16:50
İnsanlık ölmemiş dedirten olay!

Önceki günlerde Osmaniye’de etkisizini hissettiren yoğun kar yağışının ardından yüksek bölgeler beyaza büründü. 

“İnsanlık ölmemiş”

Kar yağışıyla beraber karla mücadele faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Osmaniye Belediyesi’ne bağlı olan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışına maruz kalan Zorkun Yaylası’nda kar temizleme ve yol açma çalışmaları devam ediyor. 

Çalışmaları esnasında zor durumda kaldığı görülen vatandaşların yardımına yetişen ekipler, bu kez yavru bir köpeğe el uzattı. Dondurucu soğukların etkisini hissettirdiği yaylada karlar içerisindeki yavru köpeği gören bir belediye personeli, köpeği yaşatabilmek amacıyla büyük çaba harcadı. Kapalı bir yere getirdiği köpeği hayatta tutmak için çabalayan personel, ateş yakarak köpeği ısıtmaya çalıştı. Görüntülerde köpeğin durumuna üzülen çalışanın bu davranışı, henüz insanlık ölmemiş dedirtti.

Yorumlar (0)