Tarsus’ta gece, alevlerle aydınlandı 

Mersin Tarsus’ta art arda çıkan yangınlar, mahalleliyi ayağa kaldırdı. Alt katı tarımsal depo olarak üst katı da yerleşim yeri olarak kullanılan evde çıkan yangın sonucunda üst kat kullanılamaz hale geldi. İlçedeki diğer yangın ise tek katlı başka bir evde çıktı. Odunluk kısmında başlayan yangın, kısa sürede eve sıçradı. Ev kullanılamaz hale gelirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YAŞAM 03.02.2022, 10:56 03.02.2022, 17:39
Tarsus’ta gece, alevlerle aydınlandı 

Mersin’in Tarsus ilçesinde gece saatlerinde iki farklı evde yangın çıktı. Büyükkösebalcı Mahallesi’nde A.T. isimli bir vatandaşa ait olan iki katlı bir evin üst katında yangın çıktı. Alt katı tarımsal depo üst katı da yerleşim yeri olarak kullanılan evde üst katta bulunan sobadan kaynaklı çıkan yangın, çağırılan itfaiye ekipleri tarafından uğraşlar sonucunda söndürüldü. Tarımsal depo olarak kullanılan alt katta herhangi bir hasar bulunmazken üst kat kullanılmaz hale geldi. Olayda yaralanan olmadı. 



Yangın paniği, mahalleliyi sokağa dikti 

Tarsus ilçesinin Ferahim Şalvuz mahallesi 1611 sokakta yer alan ve Y.B.’ye ait olan tek katlı bir evde de yangın çıktı. Evin dışında bulunan odunluk kısmında çıkan yangın kısa sürede eve sıçradı. Geceyi aydınlatan yangın için ekiplere haber verildi. Olay yerine gelen ekipler uğraş vererek yangını söndürürken ev ve odunluk bölümü kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkışıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Olay sırasında herhangi bir yaralanma durumu gerçekleşmedi. 

Yorumlar (0)