İmamoğlu'ndan Ali Koç'a yanıt

Ekrem İmamoğlu, kendisi hakkında açıklamalar yapan Ali Koç'a yanıt verdi. İmamoğlu, "İktidara hiçbir toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Her daim Fenerbahçe'nin yanındayım." dedi.

GÜNDEM 07.05.2022, 20:35
İmamoğlu'ndan Ali Koç'a yanıt

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Koç'un, bugün gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda tepki gösterdiği İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Başkanı İmamoğlu’ndan yanıt geldi.

"İktidara toz kondurmuyor"

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden, Ülker Stadyumu'nda taraftarlarla selamlaştığı bir fotoğrafı paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, “Koç Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Koç'un açıklamalarını dinledim. 'Ekrem İmamoğlu, Koç ailesinin bir projesidir.' komplosunu yerle bir ettiği için kendisine teşekkür ederim. İktidara hiçbir toz kondurmamasını ise camianın takdirine bırakıyorum. Her daim Fenerbahçe'nin yanındayım. Bu dilin saygın Koç ailesine zarar vermemesi dileğiyle…” ifadelerine yer verdi.
 

Ali Koç ne demişti?

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlendi. 

Yapılan konuşmalardan sonra kürsüye çıkan Ali Koç, İmamoğlu’nun Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’a yaptığı ziyarette takmış olduğu bordo-mavili kravata sert bir dille tepki göstermişti.

Koç, şunları söylemişti:

“Hiç kimsenin Fenerbahçe’yi dışarıdan bölmeye gücü yetmez. Bizler bir bütün olarak hareket ettiğimizde nelerle mücadele edeceğimizi ve ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik. Gözüne devleti kestirmiş bir terör örgütüyle nasıl mücadele ettiğimizi tüm dünya artık biliyor. Fenerbahçe siyaset üstüdür fakat devamlı olarak siyasete çekiliyoruz. Söylediğim laflar iktidara veya siyasi partiye değildi. Bu sözlerim, bulundukları konumu taşıyamayan bazı siyasetçileredir. Biz Cumhurbaşkanı Erdoğan'a siper olmuş en büyük camiayız. Kimse yokken bizler sokaktaydık. Sayın Cumhurbaşkanımız da ayrıca bunu takdir ediyor. Devletin sorumlu yetkilileri de takdir ediyor.

Trabzon’dan gelen insanların birtakım ilginç özellikleri var. A Milli Takım stadımıza gelir, hocaları bordo-mavi kravatla maça çıkar. İmamoğlu kulübümüze gelir, o da bordo-mavi kravat takar. Siz kime ne anlatıyorsunuz?(!) Utanmadan bir de o kitabın içinde yazanlardan haberinin olmadığını söylüyor. Eminim Sayın Uğur Dündar da bunu bilmiyordu. Bize ağır hakaretlerin yer aldığı kitabı getirdiler. Umarım Fenerbahçelilerin, hangi şehrin belediye başkanı olduğunu İmamoğlu’na anımsatma günleri gelmez. Uğur Bey de 61 numaralı forma verdi, ben olsam vermezdim. Fakat kötü niyetli değildi. Ziyaretçisinin niyeti kötüydü.”

Yorumlar (0)