İBB yerli otomobil alacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Gebze'deki "Bilişim Vadisi"nde tanıtımı yapılan yerli otomobile ilişkin paylaşımda bulundu. İmamoğlu, belediye olarak güçlü bir siparişle yerli otomobile destek olunacağını açıkladı.

GÜNDEM 27.12.2019, 20:32
İBB yerli otomobil alacak mı?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) 2022 yılında üretimine başlayacağı yerli otomobil, bugün Gebze'deki "Bilişim Vadisi"nde yapılan törenle tanıtıldı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, tanıtımı yapılan yerli otomobile ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

"İBB olarak çok güçlü bir siparişle yerli otomobilimize destek olacağız"

İmamoğlu, yaptığı paylaşımda, "Akıl ve bilimi barındıran her adımda varız. Türkiye'nin yerli otomobil girişimi ile gurur duyuyoruz. Elektrikli üretimi desteklemek için, İBB olarak çok güçlü bir siparişle yerli otomobilimize destek olacağız. Emeği geçen herkese ülkem adına teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

"İnşallah ülkemizin yollarında görmek de nasip olur"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan da yerli otomobile ilişkin açıklama geldi. Davutoğlu, "Hayırlı uğurlu olsun. Düşünen, emek veren herkesi tebrik ediyorum. İnşallah ülkemizin yollarında görmek de nasip olur." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)
Emin sabuncu 4 yıl önce
Sizede bunu söylemek yakışırdı başkanım..