Hız yarışı izlemeye gittiler, ölümden döndüler

Antalya’ya bağlı olan Elmalı belediyesinde gerçekleştirilen Tuning Festivali’ni seyreden hız sevdalıların yer aldığı balkon, oluşan ağırlığı taşıyamayıp çöktü. Balkona yer alan kişiler ölümün kıyısından geçerken meydana gelen olayda herhangi bir yaralanma durumu yaşanmadı. Balkonun çöktüğü an yaşananlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

GÜNDEM 04.05.2022, 17:54 04.05.2022, 17:58
Hız yarışı izlemeye gittiler, ölümden döndüler

Antalya’da yaşayan hız sevdalıları Elmalı ilçesindeki gerçekleştirilen Tuning festivalinde buluştu. Özel olarak donatılmış otomobillerle drift hünerlerinin sergilendiği festival vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Gerçekleştirilen festival toptancıların halinde planlanmıştı. Yapılan gösterileri seyretmek adına binlerce kişi balkonlara akın etti.

Balkon ağırlığa dayanamadı ve çöktü

Festivali izlemek isteyen kişilerin balkonu doldurması üzerine meydana gelen ağırlığa çok dayanıklılık gösteremeyen balkonlardan bir tanesi çöktü. Balkonda bulunan ve o esnada balkonun alt kısmında festivali seyredenler ölümün kıyısından döndü. Olayın meydana geldiği yerde şans eseri herhangi yaralanan olmadığı belirtildi. Daha sonrasında balkonun çöken yerinde ki kişiler o bölgeyi boşalttı. Yaşanan olay sonrasında gerçekleştirilen gösteriler ara vermeden devam etti.

Yorumlar (0)