HDP Esenyurt binasına operasyon!

HDP Esenyurt ilçe örgüt binasında dezenfeksiyon çalışmaları sırasında çekilmiş ve her yerde PKK terör örgütü elebaşının poster ve afişlerinin yer aldığı fotoğrafların sosyal medyada yayılması üzerine HDP ilçe örgüt binasına operasyon yapıldı.

GÜNDEM 24.01.2021, 08:47 25.01.2021, 09:29
HDP Esenyurt binasına operasyon!

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Esenyurt Belediyesi personeli tarafından HDP ilçe binasında dezenfeksiyon işlemleri yaptıkları sırada çekilen ve sosyal medyada yayılan fotoğraflarda, terör örgütü PKK'nın elebaşının poster, afiş, tablo ve resimlerinin görülmesi üzerine çalışmalara başladı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının "arama" talimatı sonrası HDP ilçe örgüt binasına operasyon düzenledi.

Aramalar esnasında örgüt binasının çevresinde yoğun güvenlik tedbirleri alındı. Binanın yer aldığı sokak ise araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

Polis Özel Harekât (PÖH) Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri bina çevresini tutarken, içeride gerçekleştirilen aramaya Güvenlik Şube Müdürlüğü polisleri de destek sağladı.

Aramalarda Boğaziçi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi çalışanı teknik ekip de bina içerisindeki elektrik hat ve panolarını inceledi.

Mahalle sakini bir kadın, operasyonda görev alan polis ekipleri ile operasyonu takip eden basın mensuplarına çay ikram etti.

Binada 6 saat süren arama neticesinde ele geçirilen dokümanlar ve evraklar, incelenmek üzere ekipler tarafından araçlara konularak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yorumlar (0)