Gülşen'den ilk açıklama

İmam hatip liselilere yönelik olarak sarf ettiği ifadeler sebebiyle tartışmaların odağı haline gelen ünlü şarkıcı Gülşen, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulunarak, "Videodaki ifadelerimden dolayı incinen ve rahatsızlık duyan herkesten özür diliyorum. Daha farklı bir dil bulmalıydım; bulacağım." dedi.

GÜNDEM 25.08.2022, 19:26 26.08.2022, 16:03
Gülşen'den ilk açıklama

Ünlü şarkıcı Gülşen, imam hatip liselilere yönelik olarak sarf ettiği ifadeler sebebiyle sosyal medya hesabı üzerinden bir özür mesajı paylaştı. 

"Daha farklı bir dil bulmalıydım"

Gülşen, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, “Uzun senelerdir beraber çalıştığım iş arkadaşlarım ile çalışma ve iş ortamında yaptığım bir espri, toplumu kutuplaştırmayı amaçlayan kimseler tarafından ön plana çıkarılarak yayımlanmıştır. Sözlerimin Türkiye'deki kutuplaştırmayı körükleyen art niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından ötürü çok üzgünüm. İnandığım hürriyeti savunurken, eleştiride bulunduğum radikal uca kendimin savrulduğunu görmekteyim. Videodaki ifadelerimden dolayı incinen ve rahatsızlık duyan herkesten özür diliyorum. Daha farklı bir dil bulmalıydım; bulacağım." ifadelerini kullandı.

Başsavcılık harekete geçmişti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlü şarkıcı Gülşen'in konser verdiği esnada sahnede imam hatip liselilere yönelik olarak dile getirdiği sözlerden ötürü TCK'nın (Türk Ceza Kanunu) 216'ıncı maddesi çerçevesinde 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme veyahut aşağılama' suçundan resen tahkikat başlatılması yönünde karar vermişti.

Yorumlar (0)