Genç kızların resmini çeken yabancı uyruklu şüpheliye meydan dayağı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, genç kızların fotoğraflarını çektiği tespit edilen şüpheli, vatandaşların elinden zor alındı. Hastanedeki tedavisinden sonra geceyi karakolda geçiren yabancı uyruklu kişinin, sınır dışı edilmesi amacıyla işlem başlatıldığı açıklandı. 

GÜNDEM 18.06.2022, 14:21 18.06.2022, 14:51
Genç kızların resmini çeken yabancı uyruklu şüpheliye meydan dayağı!

Olay, Manavgat ilçesine bağlı Aşağı Hisar Mahallesi Irmak kenarında meydana geldi.

Yabancı uyruklu şahıs, vatandaşın elinden zor alındı

Arkadaşlarıyla beraber oturan bir genç kızın, bir kişi tarafından görüntüsünün çekildiğini fark etmesi ve çevredekilere bunu anlatması sonrasında Manavgat Belediyesi Özel Güvenlik Elemanları ve çevredeki vatandaşlar hemen harekete geçti. Özel güvenlik ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, bir anlık dalgınlıktan faydalanarak kaçmaya başlayınca vatandaşlar peşinden kovaladı. Eski garaj girişinde sıkıştırılan ve yabancı uyruklu olduğu tespit edilen şahıs, kendisini kovalayan kişiler tarafından darp edilirken, olay yerine sevk edilen polis ekipleri, öfkeli kalabalığın elinden şüpheliyi güçlükle aldı. 

Sınır dışı işlemleri başlatıldı

Başına ve yüzüne çok sayıda darbe aldığı tespit edilen şüpheli, ambulansla hastaneye götürülürken, hastanedeki tedavisinden sonra Şelale Polis Merkezine sevk edildi. Geceyi hastanede geçiren şüpheli, sabah saatlerinde ifade verdi. Yabancı uyruklu şüphelinin, üzerinde kimlik bulunmadığı aktarıldı. 

Türkiye’ye kaçak olarak girdiği tespit edilen şüphelinin, sınır dışı edilmek amacıyla Antalya’ya gönderileceği belirtildi.

Yorumlar (0)