Genç kız metrelerce sürüklenerek öldü

İstanbul Pendik'te üniversite öğrencisi genç kızın metrelerce sürüklenerek yaşamını yitirdiği kaza kameralara yansıdı.

GÜNDEM 14.01.2020, 10:25 14.01.2020, 11:23

İstanbul Pendik’te üniversite öğrencisi genç kızın otomobilin çarpmasıyla metrelerce sürüklenerek yaşamını yitirdiği tarfik kazası güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Trafik kazası, İstanbul Pendik’te geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Hukuk fakültesinde okuyan Sümeyye Kılınç, yol kenarında yürüdüğü sırada iddiaya göre seyir halinde olan ve aşırı hızla seyrettiği belirtilen bir aracın kendisine çarpmasıyla savruldu.

Metrelerce yerde sürüklenen üniversite öğrencisi Sümeyye Kılınç ağır yaralandı.

Yaralı genç kıza olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan üniversite öğrencisi genç kız Sümeyye Kılınç, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Araç sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kızına çarpan sürücünün ceza alması için her türlü hukuk mücadelesini vereceğini söyleyen gözü yaşlı baba Nevzat Kılınç, şöyle konuştu:

“Ben inşaatçı olarak çalışıyordum, kızıma 20 sene elimle tırnağımla çalışarak baktım. Bu adam çıkmaz sokakta bu hızla nereye gidiyor? Ben adalet istiyorum, adalete güveniyorum. İnşallah çocuğumun kanı yerde kalmaz. İnşallah başkalarının canı yanmasın. Okulu bitmek üzereydi 2 yılı kalmıştı. Çocuğum gitti, benim de tüm hayallerim, umutlarım gitti.”

Sümeyye Kılınç'ın yaşamını yitirdiği feci kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, yol kenarında yürüyen genç kıza araç çarpıyor ve Sümeyye Kılınç yerde takla atarak metrelerce sürükleniyor. Çevredekiler ve araçtakiler kızın yanına geliyor. Ardından ambulans ve polis olay yerine geliyor ve genç kıza müdahalede bulunuyor.

Yorumlar (0)