Gaziantep'te 3 aylık bebeği darp edilen anne konuştu: "Nefesim kesildi! İçeriden hiç çıkmasın"

Gaziantep’te bir evde çekilen videoda, bir babanın kucağında bulunan 3 aylık bebeğini acımasızca darp ettiği görüldü. Görenlerin kanını donduran görüntülerin ardından Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada bebeğin beyin kanaması geçirmesi üzerine yoğun bakımda tedavi altına alındığı bildirildi. Bebeğin annesi ise o anları anlattı: "Kapı deliğinden izledim. O anda nefesim kesildi. Beni hep çocuğumu öldürmekle tehdit ediyordu. İçeriden hiç çıkmasın, en ağır cezayı alsın."

GÜNDEM 30.11.2021, 15:40 30.11.2021, 16:25
Gaziantep'te 3 aylık bebeği darp edilen anne konuştu: "Nefesim kesildi! İçeriden hiç çıkmasın"

Gaziantep’te cani bir babanın, kucağındaki 3 aylık bebeğine acımasız bir şekilde vurduğu görüntüler, Türkiye’nin gündemine oturdu.

3 aylık bebeğini darp etti

Gaziantep’in Şahinbey ilçesindeki Kahvelipınar mahallesinde bir evde çekilen video, görenlerin kanını dondurdu. Bu görüntülerde bir babanın, kucağında bulunan 3 aylık bebeğini dövdüğü ve küçük bebeğin devamlı ağladığı görüldü.

Görüntülerdeki işkence anları, anne olduğu belirtilen kadının odaya gelmesiyle son buldu. 

İşte o görüntüler:

Valilikten açıklama: “Bebeğin kafasında travmaya bağlı yaralanma var”

Gaziantep Valiliği, 3 aylık bebeğini döven ve bu görüntüleri gündem olan babanın gözaltına alındığını ve bebeğin ise hastanede tedavi altına alındığını açıkladı. Öte yandan Valilik, bebeğin hastane raporunun çıktığını açıkladı ve “Hastaneye sevk edilen bebek C.G’nin raporunda, kafasında travmaya bağlı yaralanma ve beyin kanaması olduğu tespit edilmiş, hastanede tedaviye alınmıştır.” sözlerine yer verdi.

Cani baba tutuklandı

Valilik, olayın şüphelisi Yusuf Göç isimli cani babanın, yakalanarak gözaltına alındığını ve adli süreçlerin başlatıldığını açıklamıştı. Gelen bilgiye göre baba denilen erkek şahıs, tutuklandı.



Bebeğin annesi konuştu: "Hiç çıkmasın içeriden"

Canice dayak yiyen bebeğin annesi Semra Göç, ağlamaktan günlerdir uyumadığını ifade ederken şu sözleri dile getirdi: "Günlerdir uyuyamıyorum. Sürekli ağlıyorum. En ağır cezayı çeksin. Hapisten hiç çıkamasın.". Anne Semra Göç, evin bir odasına gizlenen telefonu bulup galerisine baktığında bebeğinin dövüldüğü anların görüntülerini gördüğünü ifade ediyor. Bebeğinin hastaneye kaldırıldığını ve kendisinin de evden ayrılarak ailesinin evine sığındığını kaydeden Semra Göç, eşinin bebeğe sürekli şiddet uyguladığını ve minik yavrunun, babasının kucağındayken sürekli ağladığını söyledi.

"Beni suçlamasın diye gizlice kameraya aldım"

Semra Göç: "Eşim, bebeğimize sürekli şiddet gösteriyordu. Sonra da 'Oy seni annen mi dövdü' diyordu. Benim bebeğime şiddet göstermediğimi kanıtlamak için odaya telefonu koymuştum ve kaydı başlatmıştım. Önce eşimden şüphelendim ama inanmak istemedim. Şüphelerimi annemle paylaştığımda o da bana, 'İnsan hiç çocuğunu döver mi?' dedi. Aradan birkaç gün geçti. Çocuğum gün boyunca ağlamaya ve çığlık atmaya başladı. Eşim beni mutfağa gönderiyordu. O sırada da çocuğu dövüyormuş. Kapıdaki anahtarı çıkarıp delikten baktım ve çocuğumun yanağı avucunun içindeydi. Vurup duruyordu. Nefesimin kesildiğini hissettim. Birden içeri girdim ama dövdüğünü gördüğümü belli etmedim. belli etseydim hem çocuğa hem de bana farklı şeyler yapabilirdi."



"Annemden kameralı telefon aldım ve öyle çektim"

Semra Göç: "O günden sonra annemden kameralı telefonunu istedim ve peçeteliğin içerisine saklayarak o anları kaydettim. Ben mutfağa çay yapmaya gittiğimde bağırma sesleri geldi. Kapının önüne gelip bekledim. Sonra da içeriye girip bebeğimi kucağıma aldım. Eşim şüphelenmesin diye hiçbir şey çaktırmadım. Bunları yaptığı için şüphe alacağını biliyor. Bana da 'Seni öldürürüm, çocuğu alırım.' diyordu. Hala korkuyorum. Bebeğim doğduğundan bu yana ben de şiddet görüyorum. Telefonum da yoktu, ailemi de arayamıyordum."

Yorumlar (1)
Zübeyir çelik bu canı derhal savcılığa verilmeli 2 yıl önce
Savcılığa bildirin gazeteci ilarak