FETÖ, alçaklığın dibine vurdu!

FETÖ, Libya'da gizli görevde olan Türk istihbaratçılarının isim ve fotoğrafları yayınlayarak alçaklığın sınırının olmadığını ispat ettiler.

GÜNDEM 06.07.2019, 10:35
FETÖ, alçaklığın dibine vurdu!

2011 yılındaki KCK soruşturmalarında MİT elemanlarının isimlerini açık eden, Türkmenlere gönderilen yardım tırlarını (MİT tırları) kameralar önünde durdurarak istihbaratçıların kimliğini deşifre eden FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü), ihanette ve alçaklıkta sınır tanımadığını ve tanımayacağını ispat etti.

Fetullahçı Terör Örgütü bu kez de Libya’da gizli görevde olduğunu ileri sürdüğü kişilerin isim ve resimlerini paylaşarak devlet görevlilerini açıkça hedef gösterdi. Can güvenlikleri tehlikeye atılan görevliler arasında generaller de bulunuyor.

Fetullahçı Terör Örgütü, Hafter Terör Örgütü'ne rahmet okuttu!

Türkiye'ye hasmane tutum besleyen ülkelerden bile daha fazla Türkiye'ye karşı düşmanca tutum içinde olan ihanet örgütü FETÖ, Libya’da yaşanan iç savaşı kirli bir hesaplaşmaya dönüştürdü. Öyle ki Hafter terör örgütünün yapamadığını Fetullahçı Terör Örgütü yapıyor.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Mısır ve Suudi Arabistan’ın desteklediği Hafter terör örgütü, Türkiye’nin desteklediği meşru hükümete karşı yenilgiye uğrayarak ağır zayiatlar verdi. Hafter terör örgütü, geride çok sayıda gelişmiş füze ve silah bırakarak kaçmak zorunda kaldı.

BAE fonlu site devreye girdi

Hafter terör örgütünün Libya’daki bu ağır yenilgisi sonrasında derin ve kirli ilişki ağları yeniden gün yüzüne çıktı. FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü), çoğu BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) ve Suudi Arabistan tarafından fonlanan basın-yayın organlarıyla Libya’da gizli görevde olduğunu ileri sürdükleri Türk devlet görevlilerini hedef gösterdi. Firarı FETÖ’cü Yavuz Baydar, yayın yönetmenliğini yaptığı site üzerinden sözde Libya kaynaklarına dayanarak bu görevlilerin isimlerini, kimliklerini ve görevlerini deşifre etti.

"Yakalayıp öldürün" der gibi hedef gösterildi

Fetullahçı Terör Örgütü’nün kapatılan yayın organı Today’s Zaman’ın Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Bozkurt'un alçaklığı bununla da sınırlı kalmadı. Sosyal medya hesabından TSK'da görevli generallerin de aralarında olduğu kişilerin isimleri, kimlikleri, pasaport kopyaları ile üniformalı fotoğraflarını yayınladı. Bu isimlerin önceki görevleri hakkında detaylı bilgiler de paylaşan terör örgütü üyesi Abdullah Bozkurt, FETÖ'nün ihanet ve alçaklıkta sınırının olmadığını, ihanetini daha da öteye taşıyarak ispat etti. Terörist Abdullah Bozkurt, Libya’da bulunan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının kimliklerinin gizlendiğini ileri sürerek tüm Türkleri "yakalayıp öldürün" der gibi açık hedef haline getirdi. Terörist Abdullah Bozkurt’un mesajlarının pek çok FETÖ’cü tarafından da paylaşılması, FETÖ ile iltisaklı kişilerin de çok da masum olmadığını ortaya koydu. Yeni Şafak

Yorumlar (0)