Erdoğan Katar'a geldi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan özel uçak "TUR", saat 14.20'de Katar'ın başkenti Doha'da bulunan havalimanına teker koydu.

GÜNDEM 07.10.2020, 16:22
Erdoğan Katar'a geldi!

Günü birlik Kuveyt ziyaretini tamamlayan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile saat 14.20'de Katar'ın başkenti Doha'da bulunan ve başkentin ismini taşıyan havalimanına indi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada, Katar Savunma Bakanı Halid bin Muhammed El Attiyah ile Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Mehmet Mustafa Göksu tarafından karşılandı. Erdoğan'ı karşılayanlar arasında Türk ve Katarlı yetkililer ve ilgililer de hazır bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan'a Kuveyt'te olduğu gibi burada da Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MİT Başkanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik etti.

Erdoğan, kadim dostu Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile buluşup ikili ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirecek.

Aynı zamanda iki yakın dost olan Erdoğan ve Al Sani'nin Türkiye ile Kadar arasında mevcut iş birliğinin çıtasını daha da yükseltmek için tüm imkânları karşılıklı değerlendirmeleri, ayrıca uluslararası ve bölgesel konularda istişarede bulunmaları bekleniyor.

Yorumlar (0)