Erdoğan'dan Balıkesir'deki kazaya ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir’de meydana gelen trafik kazası başta olmak üzere son günlerde yaşanan trafik kazalarında yaşamını yitiren yurttaşlar için başsağlığı dileğinde bulundu.

GÜNDEM 08.08.2021, 19:39 09.08.2021, 18:03
Erdoğan'dan Balıkesir'deki kazaya ilişkin açıklama

Balıkesir’de, Edremit istikametine doğru seyir halinde olan Kerem Başol idaresindeki yolcu otobüsü, saat 04.40 sularında yoldan çıktı.

Korkunç kazada 15 kişi yaşamını yitirdi.

Meydana gelen acı olayın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'deki trafik kazasında yaşamını yitirenler için başsağlığı mesajı paylaştı.

Erdoğan, söz konusu mesajında, kazaya yönelik soruşturmanın titizlikle devam ettiğini belirterek, "Cumhurbaşkanı olarak bu süreçleri yakından takip edeceğim." dedi.

Erdoğan'dan başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Bugün Balıkesir’de yaşanan trafik kazası başta olmak kaydıyla ülkemizde son günlerde meydana gelen trafik kazalarında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

"Yakından takip edeceğim"

Devletimiz, yüreğimizi dağlayan bu hadiseler ile ilgili soruşturmalarını titizlikle ve tüm yönleriyle devam etmektedir. Cumhurbaşkanı olarak bu süreçlerin yakından takipçisi olmayı sürdüreceğim."

Yorumlar (0)