Erdoğan, bir aileye iftarda konuk oldu

Erdoğan, bir yurttaşın evinde iftar yaptı.

GÜNDEM 04.04.2022, 21:12
Erdoğan, bir aileye iftarda konuk oldu

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, evinde ziyarette bulundukları 3 çocuklu bir aileyle iftar yaptı.

Erdoğan çifti, bu yılki ramazan ayının üçüncü iftarında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde ikamet eden Ersin Kılıçaslan ve ailesinin konuğu oldu.

Erdoğan çifti, yemekten evvel Kılıçaslan ailesiyle sohbet etti.

İlk iftarını şehit aileleriyle yapmıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da şehit aileleriyle buluştuğu iftar yemeğinin akabinde gerçekleştirdiği konuşmasında, ramazan ayını canı gönülden kutlamıştı.

Her ramazan ayında olduğu gibi bu sene de ilk iftarlarını şehit aileleriyle yapmak istediklerini belirten Erdoğan, kendilerine sofralarını şeref verdikleri için şükranlarını iletmişti.

Erdoğan, bütün şehit ailelerine ve gazilere, Türkiye ve Türk milleti için canını oraya koymaya hazır vaziyette görev icra eden kahraman kolluk güçlerine, gerektiğinde hainlerin ve düşmanın silahlarına göğsünü siper etmeye hazır olan her bir yurttaşa, şahsı ve milleti adına teşekkür etmişti.

Bu mübarek dönemin Türkiye, Türk milleti, bölge ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini Allah'tan dileyen Erdoğan, "Salgın sebebiyle ramazan aylarını biraz buruk geçirdik. Hamdolsun, salgın artık büyük ölçüde defedildi. Allah'ın izniyle birkaç ay içinde tamamen gündemimizden çıkmış olacak." sözlerini sarf etmişti. 









Yorumlar (0)