Gazeteci Rauf Gerz'den acı haber!

Motosiklet tutkusuyla tanınan 56 yaşındaki gazeteci Rauf Gerz, trafik kazasında yaşamını yitirdi. Radyoculuk da yapan Rauf Gerz, evli ve 1 çocuk babasıydı.

YAŞAM 04.04.2022, 21:18 05.04.2022, 09:17 Hakan Öksüz
Gazeteci Rauf Gerz'den acı haber!

Basın camiasının sevilen isimlerinden Rauf Gerz'ten gelen acı haber, sevenlerini yasa boğdu. Radyoculuk da yapan gazeteci Rauf Gerz, TEM Otoyolu Sultangazi civarında bir kazaya karıştı. Bir otomobil, Gerz'in kullandığı motosiklete çarptı. Otomobili kullanan Yüksel Ç., sağ tarafında bulunan Rauf Gerz'i görmedi ve motosikletine çarptı. 

Olay yerinde yaşamını yitirdi

Kendisine çarpan araba nedeniyle direksiyon hakimiyetini yitien gazeteci, bariyerlere çarptı. Korkunç kazayı görenler, durumu polis ekipleri ve ambulansa bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsü Rauf Gerz'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Rauf Gerz'in motosikletine çarpan otomobil sürücüsü, emniyete götürüldü. Soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

2000 yılında gazetecliği bıraktı

Motosiklet aşkıyla tanınan 56 yaşındaki Rauf Gerz, uzun yıllar gazetecilik ve radyoculuk yaptı. Günaydın Gazetesi'nde polis adliye muhabirliği de yapan Gerz, Akşam Gazetesi'nde havacılığa dair yazılar kaleme almıştı. 2000 yılında gazetecilik mesleğini bırakan Rauf Gerz, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın kurucu ekibi arasındaydı. Rauf Gerz, burada uzun yıllar yöneticilik yaptı.

Renkli kişiliğiyle tanınan Rauf Gerz'in kendisine ait bir de çiftliği bulunuyordu. Zaman zaman burada vakit geçiren Gerz, denizcilik ve fotoğrafçılık ile de uğraşıyordu. Marmara Üniversitesinde Türkoloji okuyan 1966 doğumlu Rauf Gerz, evli ve bir çocuk babasıydı.

Yorumlar (0)