Emniyet'ten Barış Pınarı uyarısı

Emniyet Genel Müdürlüğü Barış Pınarı Harekâtı hakkında olumsuz paylaşım hakkında yasal işlem yapılacağı duyurusu yaptı.

GÜNDEM 10.10.2019, 09:33
Emniyet'ten Barış Pınarı uyarısı

Emniyet Genel Müdürlüğü sosyal medyadan duyurusunu yaptığı açıklamada Barış Pınarı Harekâtı vasıtasıyla halkı kin ve nefrete yöneltip terör örgütü destekçiliği yaptığı iddia edilen 78 kişi üzerinde yasal işlem başladığı belirtildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünün yaptığı yazılı duyuruda muhtelif sosyal medya platformlarında ve muhtelif internet sitelerinde yürütülen araştırmalar sonucu bahsedilen tarzda paylaşımlar yapan şahısların tespit edildiğinin altı çizildi. Bu paylaşımlara yönelik bir açıklamaya gerek duyulduğu belirtilerek:

“"9 Ekim 2019 tarihi itibari ile başlamış bulunan Barış Pınarı Harekatı üzerinden ülkemiz aleyhinde kara propaganda yaparak halkı kin ve nefrete tahrik eden, güvenlik güçlerimizin itibarını zedelemek maksadıyla kaynaksız ve yalan paylaşımlarda bulunan, terör örgütü propagandası yaptığı görülen 78 şahıs ile ilgili gerekli yasal işlemlere başlanılmıştır.

Türk Polis Teşkilatı olarak suç ve suçlularla mücadelemizi her alanda sürdürdüğümüz gibi sanal ortamda da sürdürmeye devam edeceğiz."

Yorumlar (0)