DSP Genel Başkanı Aksakal’dan "Madımak" türküsü

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 29 yıl önce Madımak’ta meydana gelen katliamın yıl dönümü sebebiyle kendi sesinden ve sazından bir anma videosu yayınladı. Aksakal videoda, “29 yıl önce bugün cehaletin tescillenmiş hali, 37 cana, 33 aydının canına mâl oldu. Bu katliamı unutmadık ve unutturmayacağız.” sözlerini kullandı.

GÜNDEM 02.07.2022, 12:37 04.07.2022, 09:21
DSP Genel Başkanı Aksakal’dan "Madımak" türküsü

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Madımak’ta 29 yıl önce yaşanan katliamın yıl dönümü nedeniyle bir anma videosu paylaştı.

“Bu katliamı unutmadık, unutturmayacağız”

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 29 yıl önce bugün Sivas Madımak Otel’de meydana gelen ve 37 kişinin ölümüne yol açan katliam saldırısı ile ilgili bir anma videosu paylaştı. Videoda, kendi sesinden ve sazından bir türkü söyleyen Aksakal, ayrıca bir mesaj yayınladı.

Aksakal bu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“29 sene önce bugün tarihte kara leke, cehaletin tescillenmiş hali ile ayrışmanın felaketi; 37 cana, 33 aydının hayatına mâl oldu. Bu katliamı unutmadık ve unutturmayacağız. Madımak’ta yitirdiğimiz 37 insanımızı saygıyla anıyor, nefesimiz yettikçe cehaletle savaşımızın süreceğine söz veriyorum”

Yorumlar (0)