Diyarbakır'da baba vahşeti: 1 ölü, 2 yaralı

Diyarbakır'da bir baba, 17 yaşındaki oğlunu bıçakla öldürdü, eşini ve diğer çocuğunu (14) yaraladı. Zanlı, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

GÜNDEM 06.12.2021, 15:26 07.12.2021, 17:54
Diyarbakır'da baba vahşeti: 1 ölü, 2 yaralı

Diyarbakır'da merkez Kayapınar ilçesine bağlı olan Huzurevleri Mahallesi'nde bulunan bir binanın 1. katında oturan bir şahıs, henüz bilinmeyen bir sebeple çocuklarına ve eşine bıçakla saldırdı.

Baba, 17 yaşındaki oğlunu bıçakla katletti

17 yaşındaki Muhammet Semi adlı oğlunu bıçakla öldüren katil zanlısı baba, ayrıca 14 yaşında olan diğer çocuğunu ve eşini de yaraladı. Yaralanan 14 yaşındaki çocuk, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, ağır yaralanan kadın da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

İki kardeş korumaya alındı

Olaydan sonra katil zanlısı baba, bölgeye gelen Kayapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği’ne bağlı polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Evden kaçarak kurtulan iki kardeş ise güvenlik ekipleri tarafından emniyete götürülerek korumaya alındı. 17 yaşında babası tarafından öldürülen Muhammet Semi'nin cansız bedeni ise otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Morguna götürüldü. 

Olaya ilişkin cinayet büro ekiplerinin incelemeleri sürüyor.

Yorumlar (0)