Dilan Polat’tan flaş Nez Demir kararı: Duruşma boyunca ağladılar

Bir süredir tutuklu bulunan fenomen Dilan Polat, kendisine hakaret içerikli mesajlar attığı gerekçesiyle dava açtığı Nez Demir’i affetti. Polat’ın mahkemede şikayetini geri çektiğini ifade etmesiyle dava düşerken, iki eski dost duruşma boyunca ağladı.

GÜNDEM 28.03.2024, 19:51 Şeyda Gül
Dilan Polat’tan flaş Nez Demir kararı: Duruşma boyunca ağladılar

Çeşitli suçlardan tutuklanan fenomen Dilan Polat, tutuklanmadan önce meslektaşı Nez Demir’in kendisine hakaret içerikli mesaj atması gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın tamamlanmasıyla beraber Nez Demir hakkında, 3 aydan 2 yıl 9 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Duruşma bugün gerçekleşti

Anadolu 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya, Dilan Polat Sesli ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlanırken Nez Demir de katıldı. Taraf avukatlarının hazır bulunduğu duruşmada savunma yapan sanık Nez Demir, “Çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum. Mesaj attığım doğru ama tehdit unsuru değil. Her zaman aramızdaki kavgalar” ifadelerini kullandı.

Şikayetimden vazgeçmek istiyorum

Duruşmada söz verilen Dilan Polat ise, “Şikayetimden vazgeçmek istiyorum. Avukatlarım huzurdadır ben hür irademle şikâyetimden vazgeçiyorum” dedi.

İki eski dost duruşma boyunca ağladı

Yaklaşık 15 dakika süren duruşmanın ardından kararını açıklayan mahkeme, Dilan Polat’ın şikayetinden vazgeçmesi sebebiyle davanın düşmesine karar verdi. Eski dost oldukları bilinen Dilan Polat ve Nez Demir duruşma boyunca gözyaşlarına hakim olamadı.

Nez Demir açıklama yaptı

Duruşmanın ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Demir, Dilan Polat’ı küçük bir odada kameranın karşısında görmenin zoruna gittiğini ifade etti.

Yorumlar (0)