Denizli’de güpegündüz silahlar konuştu: 2 yaralı

Denizli’ye bağlı Bekilli ilçesinde aralarında bir süredir husumet olduğu bilinen iki grup sokak ortasında birbirine girdi. Tartışmanın büyümesiyle silahların konuştuğu olayda çatışma çıktı. Çatışmada 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM 13.11.2021, 11:12 14.11.2021, 11:58
Denizli’de güpegündüz silahlar konuştu: 2 yaralı

Alınan bilgiye göre, daha önce aralarında henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı husumet bulunan iki grup Denizli’nin Bekilli ilçe merkezinde tesadüfen karşılaştı. Grup arasında önce sözlü olarak başlayan tartışma, daha sonra önü alınamayarak silahlı çatışmaya döndü. Av tüfeği ve tabancanın karşılıklı olarak kullanıldığı çatışmada, Mustafa Ü. Ve Mahmut C. Kurşunların hedefi oldu.

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde

Gündüz vakti sokağın ortasında yaşanan çatışmanın belde halkı tarafından yetkililere ihbar edilmesinin ardından, olay yerine kısa zamanda emniyet güçleri, jandarma ve sağlık güçleri ulaştı. Yaralı kişiler, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar vasıtasıyla Bekilli Devlet Hastanesi’ne ulaştırıldı ve tedavi altına alındı.

Yaralıların durumunun ağır olmadığı kaydedilirken, olayla ilgili hemen geniş çapta bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Polis silahlı kavgaya karışan 3 kişiyi hemen tespit ederek gözaltına aldı. Soruşturma halen sürüyor.

Yorumlar (0)