Cumhurbaşkanı Erdoğan, Göztepe Stadyumu'nun açılışını yaptı

20 bin kişi kapasiteli stadyum, Erdoğan'ın iştirak ettiği törenle açıldı.

GÜNDEM 22.02.2021, 18:00 23.02.2021, 15:55
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Göztepe Stadyumu'nun açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Göztepe Stadı Açılış Töreni'ne iştirak etti.

Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı törende, stadyuma ilişkin yatırım bedelinin 400 milyon lira olduğunu duyurdu.

Bir dönem sarı-kırmızılı kulüpte forma giyen Fevzi Zemzem'i anımsatan Erdoğan, stadyumun kentin şanına yakıştığını dile getirdi.

20 bin kişilik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 bin kişi kapasiteli statta uluslararası karşılaşmaların oynanabileceği hususundaki dileklerini paylaştı.

Törene eski futbolcu ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında geçen diyalog damga vurdu.

Özalan: Teşekkür edebilmemiz için...

Özalan, "Sayın Cumhurbaşkanım, gerçek anlamda inanılmaz bir stadyum. Sizin başkanlığınızda Türkiye her alanda olduğu gibi sporda tesisleşmede de şahlanıyor. Size bu şekilde kuru kuru bir teşekkür değil de, ya milli takımlar bazında ya da kulüpler bazında size bir Avrupa Şampiyonluğu, Dünya Şampiyonluğu getirirsek teşekkür etmiş oluruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Erdoğan'dan TFF'ye çağrı

Erdoğan da, "Haklısın. Bu emeklerin karşılığı da o olur. TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Başkanımız da (Nihat Özdemir) orada. Müteahhitliğe de benzemez bu iş. Artık çok daha fazla çalışacağız, hep beraber inşallah." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)