CHP ilçe başkanı, AK Parti'ye geçti

2013 ve 2015 arası Bursa’nın Orhaneli ilçesi, CHP ilçe başkanlığı görevini yürüten Ahmet Güneş, partisinden istifa edip AK Parti’ye üye oldu.

GÜNDEM 07.04.2021, 15:19 07.04.2021, 18:50
CHP ilçe başkanı, AK Parti'ye geçti

Bursa’da Orhaneli’nde AK Parti ilçe teşkilatında yapılan törende CHP eski ilçe başkanı Ahmet Güneş’e, AK Parti rozeti takıldı.

2013-2015 arası CHP ilçe başkanlığı yaptı

Önceki dönem, 2013-2015 arası Bursa Orhaneli’de, CHP ilçe başkanlığı yapan Ahmet Güneş, partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. AK Parti ilçe teşkilatında tören düzenlenirken Bursa AK Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Öztürk, Ahmet Güneş’e rozet taktı.

AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Ramazan Turhan, konuyla ilgili açıklama yaparken Orhaneli’de tarihi bir gün yaşadıklarını ifade etti ve şunları aktardı: "Orhaneli'de tarihi bir güne şahit oluyoruz. CHP ilçe başkanı olarak daha önce görev yapan Ahmet Güneş, Cumhurbaşkanımızın 2023 hedefleri doğrultusunda AK Parti'ye üye olmak istediğini bizlere iletti. Teşkilat olarak bu kararı sevinçle karşılayıp teşkilatımıza üyeliğini kabul ettik. 2023’te yapılacak seçimde, AK Parti bayrağını inşallah Orhaneli'de dalgalandıracağız." 

Ahmet Güneş, İlçe Başkanı Ramazan Turhan'ın ilçeye hizmetlerinden etkilendiğini aktarırken sözlerini, "CHP'den istifa ederek Orhaneli'ye AK Parti’de hizmet etmeye karar verdim. Bu sıcak karşılama sebebiyle kendilerine çok teşekkür ederim. İlçemize hizmet için inşallah hep beraber çalışacağız" şeklinde tamamladı.

“Pervasızlık ve millî iradeye saygısızlık”

Emekli amirallerin yayınladığı bildiri hakkında da değerlendirmede bulunan Güneş, "Önceki dönemlerde Türkiye'de yapılan darbeler, hiçbir lidere fayda vermemiştir. Bu bildiri, bir pervasızlık ve milli iradeye saygısızlıktır.

Yorumlar (0)