CHP'den beklenen Tanju Özcan kararı!

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kadın bir meclis üyesi ile belediye meclisinde yaşadığı diyalog sebebiyle kesin olarak ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

GÜNDEM 14.06.2022, 11:42
CHP'den beklenen Tanju Özcan kararı!

CHP'de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kadın belediye meclis üyesiyle yaşadığı diyalogdan sonra kesin olarak ihraç istemi ile disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik karar verildi. Karar, CHP'nin dün ki MYK toplantısında verildi.

Tanju Özcan yine gündemde

Son zamanlarda yaptığı farklı tartışmalar ile adı anılan Tanju Özcan, en son Bolu Belediye Meclisi toplantısında yaşanan olayla gündeme gelmişti.

MYK toplantısında Tanju Özcan kararı!

Bolu Belediye Başkanı Özcan’ın meclis toplantısı esnasında el kaldıran bir AK Partili kadın üyeye yönelik söyledikleri ve bu olayla ilgili protestoya ise dans ederek karşılık vermesi dün CHP’nin MYK toplantısında gündeme getirildi.

Özcan, Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Tanju Özcan'ın parti sorumluluğuyla örtüşmeyen tutum ve davranışlarından dolayı, “kesin ihraç” istemi ile Yüksek Disiplin Kurulu’na oybirliği ile sevk edilmesine karar verildiğini açıkladı.

Torun: Özcan’ı daha önce de uyarmıştık!

Seyit Torun, daha önce de Tanju Özcan'ın farklı olaylar nedeni ile sözlü şekilde uyarıldığını ve bir kere de bundan dolayı ceza aldığını hatırlattı.

Yorumlar (0)