İstanbul’da kira anlaşmazlığı! Ev sahibini silahla öldürdü

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde yaşayan kiracı Hamza C., ev sahibi Şenel Tombul’un kira artırım talebini fazla bulunca öfkesine hakim olamayarak ev sahibini silahla öldürdü. 

GÜNDEM 14.06.2022, 12:17 15.06.2022, 09:29
İstanbul’da kira anlaşmazlığı! Ev sahibini silahla öldürdü

Son dönemde ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlığa bir acı örnek de Kağıthane’den geldi. Dün akşam saat 19.30 sıralarında kiracısı Hamza C. ile görüşen 55 yaşındaki ev sahibi Şenel Tombul, kira ücretinin artırılmasını istedi. Ev sahibinin talebini reddeden Hamza C., evden de çıkmayacağını söyleyince ikili arasındaki tartışma alevlendi. Şenel Tombul’un uzun süredir Hamza C. ile kira konusunda anlaşmazlık yaşadığı öğrenildi. 

Ev sahibini göğsünden 2 kez vurdu

İkili arasındaki çıkan tartışmada küfürler ve hakaretler havada uçuştu. Öfkesine hakim olamayan Hamza C., belinden çıkardığı silahla ev sahibi Şenel Tombul’u göğsünden 2 kez vurdu. Silah seslerinin duyulmasıyla bölgede büyük korku yaşandı. Kanlar içinde yere yığılan Tombul’u gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunarak yardım istedi. Şenel Tombul’u yerde kanlar içinde gören aile yakınları ise uzun süre sinir krizi geçirdi. 

Hastanede yaşamını yitirdi

Hamza C., bölgeye gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan ev sahibi Şenel Tombul, ardından ambulans eşliğinde Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Tombul, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.




Ev sahibi Şenel Tombul

Yorumlar (0)