Bursa’da silah kaçaklarına şafak baskını

Bursa’da polis bir süredir takipte olduğu silah tüccarları için eşzamanlı şafak baskını gerçekleştirdi. 32 şüpheli gözaltına alındığı operasyonun ardından adliyeye çıkartıldı. Mahkeme sonrasında ise 6 şüpheli ise tutuklandı.

GÜNDEM 08.10.2021, 09:55 08.10.2021, 16:44
Bursa’da silah kaçaklarına şafak baskını

Alınan bilgiye göre; Bursa’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Özel Harekat ekipleri ortak bir operasyon gerçekleştirdi. Silah ticareti yaptıkları belirlenen şahıslar teknik takibe alınarak hareketleri gözlemlendi. Yapılan fiziki takip ve adreslerin tespitinin ardından merkezi Bursa olan belirlenmiş 40 adrese eş şafak vakti operasyonu yapıldı.

6 kişi tutuklandı

 Baskın sonucunda 2 bin 300 adet fişek, 4 adet kurusıkı tabanca, 12 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda kurşun ele geçirildi. Toplamda 450 polisin katılım gösterdiği ve belirlenen adreslerdeki kapıların koçbaşıyla kırıldığı operasyon ile 32 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltında bulunan kişiler emniyette ifadelerinin tamamlanmasıyla birlikte adliyeye sevkleri yapıldı. 32 şüpheliden 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.  

Yorumlar (0)