Bursa'da 3 kişinin cesedi bulundu

Bursa'daki selde kaybolan 4 kişiden 2'sinin cesedi bulunmuştu. Birinin daha cesedine az önce ulaşıldı. Kayıp tek kişinin aranmasına devam ediliyor.

GÜNDEM 22.06.2020, 08:59 22.06.2020, 10:43
Bursa'da 3 kişinin cesedi bulundu

Bursa ilinin Kestel ilçesinde selde kaybolan 4 kişiden birinin daha cansız bedenine ulaşılmasıyla ulaşılan kişi sayısı 3'e yükseldi. Kayıp dördüncü kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor.

Ekipler, Kestel ilçesine bağlı Kayacık Mahallesi'nde yürüttükleri arama çalışmalarında, selde kaybolan 4 kişiden 2'sinin cesedine dere yatağında ulaştı.

Ekipler; sabitlenen araçlara gerilen halatlar yardımıyla dere yatağına indi. Dere yatağına inen ekipler, buldukları 2 kişinin cenazesini yukarı çıkardı. Ambulanslara konulan cenazeler, Bursa Şehir Hastanesi morguna götürülürken diğer 2 kişi için arama çalışmalarına devam edildi.

En zor anlar

Ekipler kayıp 4 kişiden cansız bedenlerine ulaştığı 2 kişiyi yukarı çekerken acı dolu dakikalar yaşandı. Ölen kişilerin olay yerinde bulunan yakınları bir taraftan gözyaşları dökerken diğer taraftan arama-kurtarma ekiplerine yardım etmeye çalıştılar.

Üçüncü kişi de bulundu

2 kişiyi ambulansa teslim eden ekipler, devam ettikleri arama çalışmaları sırasında, 2 kişinin cesetlerine ulaşılan bölgenin yaklaşık 200 metre ilerisinde dere yatağında bir kadın cesedi buldu. Cenaze, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kayıp 4 kişiden üçünün bulunmasıyla geri kalan bir kişinin bulunması için arama çalışmaları sürüyor.

257 personel arama yapıyor

Arama ve kurtarma faaliyetlerinde, AFAD (37 personel), sivil toplum kuruluşu çalışanı arama ve kurtarma personeli (50 personel), UMKE (15 personel), 112 Acil Servis çalışanları (36) ve Bursa Jandarma Komutanlığına bağlı 24 tim ve 1 JAK timi ile beraber 134 jandarma personeli görev alıyor.

Diğer taraftan bölgede, Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı yol işleri ekiplerinin çalışmaları da devam ediyor.

Yorumlar (0)