Beylikdüzü'nde korkutan yangın! "Her şeyimiz bitti, perişan olduk"

İstanbul Beylikdüzü’nde, ev tekstil ürünleri alanında faaliyet gösteren iş yerinde yangın çıktı. Meydana gelen yangın bütün binaya sıçrarken, alevler gökyüzünü aydınlattı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını güçlükle söndürüldü. Dükkanı yanan Kâmil Kara, “Zaten borçluyduk, artık tamamen bitiğiz” sözlerini kullandı.  

GÜNDEM 13.06.2022, 11:10 14.06.2022, 08:50
Beylikdüzü'nde korkutan yangın! "Her şeyimiz bitti, perişan olduk"

Yangın, Beylikdüzü ilçesine bağlı Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi.

Yangın kısa sürede tüm binaya sıçradı

İddiaya göre, 4 katlı bir binanın giriş bölümünde ev tekstil ürünleri alanında faaliyet gösteren bir iş yerinde, bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa süre içinde büyüyen yangın tüm binaya sıçradı. Çıkan alevler bütün mahalleyi aydınlattı. Yangını gören ev sahipleri hemen durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa süre içinde çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri güçlükle yangını söndürdü. Polis ekipleri de olay bölgesinde güvenlik önlemi aldı. Dumandan etkilendiği belirtilen 1 kişi ise sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ayakta tedavi edildi. Kısa süre içinde büyüyen ve bütün binaya sıçrayan yangın, ciddi oranda maddi hasar bıraktı. Çıkan yangın sonucunda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. 

“Her şeyimiz bitti, perişan olduk”

İş yerini borçla açtığını ifade eden Kamil Kara, “Durum ortada. Her şeyimiz bitti. Perişan olduk. Elektrikten olduğunu söylüyorlar. Elektrik kıvılcımlarından meydana geldiği belirtiliyor. Ev tekstil ürünleri satıyorduk. İnanın mağdurum. Tüm borcumuz, yatırımımız üstümüze kaldı. Hiçbir şey kalmadı. Şu an perişanız. Zaten borçluyduk ama şu an artık bitiğiz” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)