Belediye Başkanı'ndan virüse karşı sanal tokalaşma

Türkiye'nin en büyük ilçelerinden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar halkla buluşmalarına ara vermedi. Dündar 'Evde kal' çağrısına uyarak görüşmelerini online olarak yaptı ve kamera karşısında vatandaşın sanal olarak elini sıktı.

GÜNDEM 25.03.2020, 18:52
Belediye Başkanı'ndan virüse karşı sanal tokalaşma

Bir milyona ulaşan nüfusu ile Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Osmangazi’nin Belediye Başkanı Mustafa Dündar, halkla buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dündar, korona salgını sebebiyle ara verdiği yüz yüze ziyaretleri sanal ortama taşıdı.

Salgın öncesi her gün bir mahalle pazarında vatandaş ve esnafla buluşan, ev ziyaretleri yapan Başkan Mustafa Dündar, yine dikkat çeken bir uygulamaya imza attı.

Koronavirüsü sebebiyle sosyal mesafeye dikkat çeken Dündar, sosyal medya üzerinden kendilerine ulaşan onlarca vatandaşın yine sosyal medya üzerinden misafir oluyor. Vatandaşların taleplerini dinleyen Mustafa Dündar'ın sosyal medya üzerinden buluşmaları renkli görüntülere sahne oluyor. Koronavirüsü sebebiyle tokalaşmaya hasret kalan vatandaşlar, sosyal medya üzerinden kendilerine konuk olan Başkan Dündar’a elini uzatarak özlem giderdi.

Yorumlar (0)