Başkasına benzetilen genç kız, muştalı saldırıya uğradı

Bursa’da işten çıktıktan sonra eve giden 18 yaşındaki genç kız,  sokakta yürürken tanımadığı bir erkek tarafından muştalı saldırıya uğradı.

GÜNDEM 02.04.2021, 14:34 02.04.2021, 17:51
Başkasına benzetilen genç kız, muştalı saldırıya uğradı

18 yaşındaki genç kız, eve giderken bir erkeğin muştalı saldırısına uğradı.

Yüzünde ve başında yaralar oluştu

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda; işyeri servisinden indikten sonra evine gitmek için yürüyen 18 yaşındaki Ecenur Ö., tanımadığı bir erkeğin muştalı saldırısına uğradı.

Saldırıya uğrayan genç kız, bir anda ne olduğunu anlamadan kanlar içinde yerde kaldı. Olaya tanıklık eden çevredeki vatandaşlar, müdahale ederek saldırganı etkisiz hâle getirdi. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle, yüzünde ve başında ağır yaralar oluşan kız, hastaneye kaldırıldı.

 

“Abimi öldürene kıza benzettim, saldırdım.”

16 farklı suç kaydı olduğu belirlenen saldırganın, emniyetteki ifadesinde, ağabeyinin daha önce öldürüldüğünü ve Ecenur Ö.’yü, ağabeyini öldüren kıza benzediği için bu saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi. Bilerek yapmadığını ifade eden saldırgan pişman olduğunu aktardı.

Yaşananlarla ilgili konuşan Ecenur Ö., saldırganın ortada hiçbir şey yokken kendisine saldırdığını söyleyerek olay anını şöyle anlattı:

“Eve giderken birden bire tanımadığım biri karşıma çıktı. Ortada bir şey yokken saldırıp birkaç defa bana yumruk attı. 'Sen ağabeyimi öldürdün Songül, ben de seni öldüreceğim" diye bağırıp başıma muşta ile defalarca vurdu. O şahsı tanımıyorum, beni birine benzettiği için bunu yaptığını söylüyor. Olay sırasında yanımıza kimse gelmedi. İnsanların bir an bile yanımıza gelmemesi çok acı. Saldırgandan şikayetçiyim ve olayın takipçisi olacağız.''







Yorumlar (0)