Bakan Koca son tarihi duyurdu: Deprem bölgesi için 12 bin 700 atama!

Depremin etkilenen 10 ilde görev yapmak isteyen personellerin atamalarına ilişkin duyuruda bulunn Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 12 bin 700 atamanın gerçekleştirileceğini duyurdu. Peki son başvuru tarihi ne zaman? Yerleştirmeler ne zaman yapılacak? Atamada kimlere öncelik tanınacak? Detaylar haberde...

GÜNDEM 10.03.2023, 19:25 12.03.2023, 11:29 Hakan Öksüz
Bakan Koca son tarihi duyurdu: Deprem bölgesi için 12 bin 700 atama!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş merkezli depremin etkilediği 10 ilde yapılacak atamalara ilişkin Twitter'dan paylaşımda bulundu. Buna göre isteğe bağlı yer değişikliği kurası ile 71 ilden Şanlıurfa, Osmaniye, Malatya, Kilis, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Diyarbakır, Adıyaman ve Adana'ya 12 bin 700 atama yapılacak.

Son başvuru tarihi 15 Mart!

Bu illerde hizmet için yapılacak isteğe bağlı yer değişikliği kurası başvurularının son tarihinin 15 Mart olduğunu vurgulayan Bakan Koca, başvuruların Personel Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirileceğini kaydetti. 

Yerleştirmeler ne zaman yapılacak?

Peki yerleştirmeler ne zaman açıklanacak? Bakan Koca'nın paylaşımına göre noter huzurunda 30 Mart'ta yapılacak yerleştirmelerde bazı personeller öncelikli olacak. Hizmet süresi ile hizmet puanı yüksek olan personellere öncelik tanınacak. Hizmet süresi ile hizmet puanı aynı olan personellerden hangisinin atanacağını belirlemek için kura çekilecek.

Yorumlar (0)